Skip to main content
test
Vanhusten palvelut,  kesäsijaisuudet - Lopen kunta


Haemme tulevalle kesälle eripituisiin sijaisuuksiin ajalle 9.5. - 30.9.2022 lähihoitajia, hoiva-avustajia sekä alan opiskelijoita sekä kotihoitoon että tehostettuun palveluasumisyksikköön Hoivakoti Eedilään. Sijaisuuksiin voivat hakea myös lähihoitajaopiskelijat (väh.120 op.)

Aikavälille 9.5.-30.9.2022 sijoittuvasta, vähintään kahden kuukauden mittaisesta yhtäjaksoisesta työsuhteesta maksetaan työntekijälle lisäksi 500 euron kertapalkkio.

Lähihoitajien tehtäviin kuuluu asiakkaiden päivittäiseen hoitoon liittyvät tehtävät. Tehtävät ovat esimerkiksi ruokailusta, lääkityksestä sekä henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista.
Työtä tehdään asiakkaan kanssa laaditun, asiakkaan tarpeet huomioivan, hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Työ on kolmivuorotyötä, pääsääntöisesti aamu-ja iltavuoroa, myös viikonloppuisin. Kotihoidossa on Käytössä Hilkka mobiili- ja toiminnanohjausjärjestelmä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun (559/1994) lain 7 §:n mukainen soveltuva tutkinto. Edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä tai valmiutta suorittaa Love-tentti. Lisäksi kotihoidossa tehtävässä edellytetään ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.
Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.
Henkilöstömme kuuluu sote-sopimuksen piiriin.

Tule viihtymään Lopelle!
Loppi sijaitsee tarpeeksi lähellä ja sopivasti kaukana. Lopella työskennellään ja asutaan Suomen kasvukäytävällä pääkaupungin läheisyydessä, maan pääväylien varrella. Loppi sijaitsee Uudenmaan ja Kanta-Hämeen rajalla, vain puolen tunnin päässä kehä III:lta.
Loppilaisia on tällä hetkellä noin 7855. Asuinkuntana Lopen luonnonläheisyys luo ison valikoiman vapaa-ajan virikkeitä ja harrastusmahdollisuuksia.

Kunnan vision mukaan Loppi on nosteessa ja tarjoaa vireää, tasapainoista ja turvallista arkea lähellä luontoa. Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon kesäsijaisuudet: kotihoidon ohjaaja p. 019 758 6162
Hoivakoti Eedilä: vastaava sairaanhoitaja p. 019 758 6166

Lisätietoja

Lopen kunta, Perusturvalautakunta, Vanhusten palvelut, Kotipalvelu

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Opintie 3, 12700 Loppi
Lopen kunta - Rökfri arbetsplats Lopen kunta - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb