Varaosamies - Tammerfors stad

Varaosamies

Infran palvelut on jaettu viiteen yksikköön, jotka ovat kunnossapitopalvelut, paikkatietopalvelut, rakentamispalvelut, sisäiset palvelut sekä hallinto- ja tukipalvelut.
Korjaamopalvelut korjaa pääasiassa Infran omaa kalustoa.
Haemme varaosamiestä vakituiseen toimeen. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.
Varaosamiehen keskeisinä tehtävinä ovat varaston asiakaspalvelu, ylläpito ja varaosien hankinta. Varaosamiehen tehtävä on itsenäinen ja vastuullinen
Kelpoisuusvaatimuksena on Logistiikan tai autoalan perustutkinto tai muu soveltuva ammatillinen tutkinto.
Eduksi laskemme työssä tarvittavan teknisen sanaston alkeet (englanti, ruotsi). Ajoneuvotekniikan perustiedot ja soveltuvat ICT-taidot
Lisätietoja tehtävästä antaa: Vastaava työnjohtaja Teemu Asunmaa, p. 0405457538
Hakuaika päättyy 19.7.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
 
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere.
 
Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.  Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Tampereen infra Liikelaitos/Korjaamopalvelut
  • Työpaikka
  • tre-1-283-19
  • 8.7.2019 - 19.7.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

Tampereen infra Liikelaitos/Korjaamopalvelut
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan