Vårdare inom äldreservice - Ingå kommun

Vårdare inom äldreservice - Ingå kommun

Vill du jobba i en havsnära, dynamisk och välmående kommun, bara en halvtimmes bilfärd från huvudstadsregionen? Bli en del av vår kunniga och motiverade personal som jobbar för att Ingå ska leva upp till sin slogan Glad i Ingå!

Lönneberga servicehus söker två

VÅRDARE

till längre tidsbundna kontrakt. Start så fort som möjligt eller enligt överenskommelse.

Lönneberga servicehus finns i Ingå centrum, på promenadavstånd från övrig kommunal service. Lönneberga är en enhet med resursförstärkt serviceboende för äldre som behöver omsorg dygnet runt. Servicehusets tjänster inkluderar boende, vård och omsorg samt måltider och hygien, inklusive städning och klädtvätt.

Vi strävar efter att skapa en trygg vardag för de boende och en verksamhet som upprätthåller funktionsförmågan. Vi utarbetar en individuell vårdplan för varje enskild klient där målsättningen med vården framgår. Också anhöriga, egenvårdare och andra intressebevakare medverkar tillsammans med den boende då vårdplanen utarbetas.

Vårdarens jobb inom resursförstärkt serviceboende är treskiftsjobb som inkluderar morgon-, kvälls- och natturer och även veckoslutsarbete. Vi värdesätter erfarenhet av vårdarbete, ett utvecklingsinriktat arbetssätt, flexibilitet och förmåga att arbeta i grupp.

Vi förutsätter lämplig examen inom social- och hälsovårdsbranschen (t.ex närvårdare eller sjukskötare) samt att man behärskar båda de inhemska språken och har ett rehabiliterande arbetssätt.

Från och med 1.3.2018 förutsätter vi vaccinationsskydd i enlighet med lagen om smittosamma sjukdomar 48 §. Ingå är en rökfri kommun.

Lönesättning och arbetsvillkor enligt AKTA.

Som anställd vid Ingå kommun får du förutom en bra arbetsmiljö även bl.a. utökad företagshälsovård och förmåner via ePassi.

Lämna in din ansökan, CV samt betyg via Kuntarekry (www.kuntarekry.fi) senast 23.6.2019. Vi går igenom ansökningar redan under ansökningstiden.

Tilläggsuppgifter ger Äldreomsorgschef Johanna Syrén, +358 50 339 5614, fornamn.efternamn(at)inga.fi

Inkoon kunta
Adress: Hemstigen 7, 10210 Inkoo

Ingå är en kommun i landskapet Nyland med 5 600 invånare. Sommartid mångdubblas antalet, eftersom orten är populär bland sommargäster. Kommunen är tvåspråkig och erbjuder ett heltäckande nät av service – mitt i naturen, nära till allt.

Mer om arbetsgivaren