Skip to main content
test
Vårdare, Majparkens serviceenehet - Social-och hälsovårdssektorn

Vi söker två vårdare till Majparkens serviceenhet i Helsingfors. Anställningarna är tillsvidare och inleds enligt överenskommelse. Arbetet är periodarbete.

Majparkens serviceenhet finns på Byholmsgränden i Arabiastranden. Enheten öppnade 2013 och har totalt 19 servicetagare. Förutom boendeverksamhet gör personalen även stödbesök till 4 servicetagare. Vi erbjuder hemlik boendeverksamhet som är brukarcentrerad och grundar sig på brukarens egna önskemål och behov. Tillsammans jobbar vi för att bygga upp en trygg och stimulerande hemmiljö med meningsfull sysselsättning. Vi arbetar också för att erbjuda våra brukare möjlighet till en aktiv fritid på egna villkor.

Hos oss arbetar vi socialpedagogiskt, med fokus på brukarnas delaktighet, självbestämmande och valfrihet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är intresserad av specialomsorgsbranschen och gillar att jobba med människor. Du är empatisk, har ett gott bemötande och en öppen attityd. Vi värdesätter även ett positivt förhållningssätt, lyhördhet inför brukarnas behov och förmåga att arbeta serviceinriktat.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och varierande arbete med engagerade kollegor. Hos oss har du även möjlighet att ytterligare öka din kompetens och yrkesskicklighet genom varierande fortbildningar och som anställd är du berättigad till motions- och kulturförmåner.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och varierande jobb med engagerade kollegor. Du får ta del av Helsingfors stads mångsidiga utbildnings- och utvecklingsmöjligheter samt personalförmåner som t.ex. kultur- och motionsförmåner, rabatt till kollektivtrafiken och cykelförmån. Vid behov hjälper vi dig att hitta en tjänstebostad. Läs mer om Helsingfors tjänstebostäder på adressen https://www.hel.fi/sv/boende/tjanstebostader/ansok-om-en-tjanstebostad.

Den uppgiftsbaserade lönen kan ändras senare enligt social- och hälsovårdssektorns lönesystem.

Ta kontakt även ifall du är intresserad av vikariat eller inhopparjobb!

Behörighetsvillkoren är lämplig yrkesexamen (närvårdare eller motsvarande) och den sökande bör uppvisa ett intyg över registrering hos Valvira.

Goda muntliga och nöjaktiga skriftliga kunskaper i svenska samt nöjaktiga muntliga och skriftliga kunskaper i finska.

I uppgiften krävs vaccineringsskydd enligt lag om smittsamma sjukdomar 48 §.

Läs mer

https://www.hel.fi/sv/social-och-halsovardstjanster/kom-och-jobba-hos-oss

Mer om arbetsgivaren
  • Social- hälsovårds- och räddningssektorn, Familje- och socialtjänster, Majparkens serviceenhet
  • JobbFast anställning
  • SOTE-01-59-23
  • 13.2.2023 eller enligt överenskommelse
  • 2311,02€/mån + rekryteringstillägg
  • 25.1.2023 - 10.2.2023 16:00
  • KuntaNärvårdare och primärskötareHelsingforsNyland

Kontaktinformation

Närmare information ger enhetschef Peter Moberg, tfn 0443581169, peter.moberg@karkulla.fi

Lär dig mer om oss

Social- hälsovårds- och räddningssektorn, Familje- och socialtjänster, Majparkens serviceenhet

Helsingfors social- hälsovårds- och räddningssektor är den ledande aktören och reformatorn inom social- och hälsovården i Finland. Tillsammans bygger vi upp social- och hälsovårdstjänster som medborgarna också i framtiden vill välja. Våra tjänsters tillgänglighet, verkningsfullhet och produktivitet samt personalupplevelsen förbättras snabbt. Vi fäster speciell uppmärksamhet vid tjänster för de mest utsatta befolkningsgrupperna.


Adress: Byholmsgränden 7 A, 00580 Helsinki

Rekommenderade jobb