Skip to main content
test
Varhaiserityiskasvatuksen lastenhoitaja - Oulun kaupunki

Haluatko asteen verran paremman työpaikan? Tulepa töihin Oulun kaupungin varhaiskasvatukseen!
Meillä tutkitusti viihdytään työssä: saat kannustavat ja innostavat työkaverit ja esihenkilön. Saat kehittyä ja kouluttautua, ja halutessasi pääset myös työkiertoon. Olemme aina kansallisen kehittämisen kärjessä. Meistä alkaa oululainen yhtenäisen kasvun ja opin polku. Tule lapsiystävälliseen Ouluun tekemään kulttuuri-ilmastonmuutosta!

Haettavana on VARHAISERITYISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAN määräaikainen tehtävä Hiukkavaaran monitoimitalon Taikapolun päiväkodissa ajalle 29.8.2022-2.6.2023. Tehtävä sijoittuu työn alkaessa 4-5-vuotiaiden ryhmään.

Varhaiserityiskasvatuksen lastenhoitajana ohjaat ja mahdollistat tukea tarvitsevan lapsen oppimisen, kasvun, kehityksen ja hyvinvoinnin tukemisen sekä toteutat lapsen kuntoutustarpeita osana ryhmän toimintaa.

Varhaiserityisavustajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018 28§) mukainen kelpoisuus huomioiden varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (75§) mukaiset hakijat. Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon edellytetään lasten ja nuorten suuntautumisopinnot. Eduksi luetaan kokemus tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentelystä.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Kirjallisessa hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/8947/2022. Hakemus on toimitettava 17.8.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/hiukkavaaratalo/paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Elina Väisänen, p. 044 499 3374 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut, Taikapolun päiväkoti

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Tahtimarssi 3, 90670 Oulu

Rekommenderade jobb