Skip to main content
test

Varhaiserityiskasvatuksen lastenhoitajaa kaivataan Nurmijärvelle Nurmijärvi - paremman arjen ilmiö

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, jonka palveluksessa työskentelee noin 1800 ammattilaista. Tavoitteenamme on tarjota laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista varhaiskasvatusta n. 2100 lapselle kunnallisissa ja yksityisissä varhaiskasvatusyksiköissä. Kurkkaa lisää kuntamme arkeen mm. Instagramissa, Facebookissa ja www.nurmijarvi.fi

Työtä lasten tukemiseksi! Kaipaamme vahvistusta ilmiöntekijöidemme joukkoon varhaiserityiskasvatukseen. Tule meille varhaiserityiskasvatukseen lastenhoitajaksi 1.8.2022 alkaen. Työyksikkö työsuhteen alussa on Röykän päiväkoti. Olisiko työ lasten parissa juuri sinun tärkeä tehtäväsi?

HAEMME SINUA, joka olet

  • keskusteleva ja kuunteleva,
  • valmis oppimaan ja kehittymään,
  • hyvä tiimityöntekijä.
TARJOAMME SINULLE
  • merkityksellisen työn,
  • mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua,
  • työyhteisön, jossa tehdään yhdessä, opitaan ja iloitaan
  • päiväkodin johtajan ja konsultoivan erityisopettajan tuen työn onnistumiseksi
Varhaiserityiskasvatuksen lastenhoitaja tekee työtä lapsiryhmissä silloin, kun lasten tuen tarve edellyttää henkilöstöön lisävahvistusta. Tehtävässä tarvitaan lämmintä suhtautumista lapseen, lapsen kasvun ja kehityksen ymmärrystä, kehittävää työotetta ja elämänmyönteistä asennetta. Varhaiserityiskasvatuksen lastenhoitaja on osa kasvattajatiimiä, joten saat työhösi tukea myös muilta ammattilaisilta.

Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Marita Käyhkö, p. 040 317 4069

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Varhaiskasvatuslain (540/2018) tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukainen kelpoisuus. Tehtävässä sovelletaan 6kk:n koeaikaa. Valitun on tarvittaessa esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikostaustaote. Palkkaus KVTES:n mukaisesti.

Hakuaika päättyy 25.5.2022 klo 15.00 . Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Toivomme, että jättäisit itsestäsi hakemuksen lisäksi noin minuutin pituisen videoesittelyn.

Tule kanssamme tekemään lapselle hyvä päivä!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Marita Käyhkö, p. 040 317 4069

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Rekommenderade jobb