Skip to main content
test

Varhaiskasvaruksen opettaja tai lastenhoitaja, tule päiväkoti Helmen ruotsinkieliseen kielikylpyryhmään!


Haluamme tukea lasta kasvun ja oppimisen polulla. Sujuva arki tarkoittaa meille varhaiskasvatuksessa monipuolisia toimintaympäristöjä ja hyviä toimitiloja. Se on myös toiminnan kehittämistä, palveluohjausta ja moniammatillista yhteistyötä.

Kehitämme molempia kieliryhmiä rinta rinnan. Lasten arkeen haluamme tuoda yhteistyössä perheiden kanssa hyvät rutiinit, yhdessä tekemisen ja onnistumisen olotilat. Tule mukaan!

Porvoon kaupungin varhaiskasvatuspalvelut hakee varhaiskasvatuksen opettajaa tai lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen päiväkoti Helmen ruotsinkieliseen kielikylpyryhmään 1.8.2022- 30.6.2023.

Päiväkoti Helmi on vuonna 2018 valmistunut kuusiryhmäinen päiväkoti, jossa on neljä suomenkielistä ryhmää ja kaksi ruotsinkielistä kielikylpyryhmää. Porvoossa kielikylpy alkaa 5-vuotiaana ja jatkuu peruskoulun loppuun.

"Itselleni tärkeimpiä arvoja varhaiskasvatustyössä on lapsen yksilöllinen kohtaaminen. Jokaisella lapsella olisi hyvä olla ja tunne, että ovat tervetulleita tänne ja ovat arvokkaita sellaisina kuin ovat.

Meidän työporukka on sillä tavalla hauska, että meitä on eri ikäisiä, eri lähtökohdista ja koulutustasoista. Silti, täällä töissä, olemme kaikki samanarvoisia. Täällä tarjotaan hyvin apua ja tukea." - Nanna, varhaiskasvatuksenopettaja

Kelpoisuusvaatimukset ovat varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaiset.

Ennen valinnan vahvistamista valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Valitun on esitettävä myös hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on neljä kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.5.2022 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Minna Turunen, puh. 040 483 8130, minna.turunen@porvoo.fi

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatuspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Minna Turunen, puh. 040 483 8130, minna.turunen@porvoo.fi

Lisätietoja

Päiväkoti Helmi

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Borgå, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb