Skip to main content
test

Haluamme tukea lasta kasvun ja oppimisen polulla. Sujuva arki tarkoittaa meille varhaiskasvatuksessa monipuolisia toimintaympäristöjä ja hyviä toimitiloja. Se on myös toiminnan kehittämistä, palveluohjausta ja moniammatillista yhteistyötä. Kehitämme molempia kieliryhmiä rinta rinnan. Lasten arkeen haluamme tuoda yhteistyössä perheiden kanssa hyvät rutiinit, yhdessä tekemisen ja onnistumisen olotilat. Tule mukaan!

Haemme Porvooseen varhaiskasvatuksen asiantuntijaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.9.2022-30.6.2023.

Tehtävä painottuu kieli- ja kulttuuritietoisen varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen kehittämiseen ja koordinointiin. Työn tavoitteena on tukea ja vahvistaa henkilöstön osaamista kulttuurisesti moninaisen varhaiskasvatuksen toteuttamisessa. Tehtäviin kuuluu ohjata ja kouluttaa henkilöstöä, kehittää toimintamalleja, työtapoja ja sisältöjä mm. suomi/ruotsi toisena kielenä opetuksen toteuttamisessa sekä osallistua opetussuunnitelmatyöhön. Lisäksi asiantuntija työskentelee moniammatillisessa verkostossa ja eri työryhmissä.

Tehtävä edellyttää varhaiskasvatuksen tuntemusta ja kokemusta alalta. Lisäksi toivomme henkilöiltä kehittävää työotetta, hyvää vuorovaikutusosaamista sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettaja tai sosionomi.

Eduksi luemme:
- ruotsin kielen taidon
- tietotekniset taidot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Tehtäväkohtainen palkka on 2748,34 €/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä. Työaika: 38 h 15 min/vko.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 19.8.2022 klo 15.00. Hae työpaikkaa -linkin kautta.
Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.


Lisätietoja antaa Jaana Häkkinen varhaiskasvatuksenohjaaja, jaana.hakkinen@porvoo.fi puh. 040 489 1879.


Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatuspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Jaana Häkkinen varhaiskasvatuksenohjaaja, jaana.hakkinen@porvoo.fi puh. 040 489 1879.

Lisätietoja

Varhaiskasvatuspalvelut

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb