Varhaiskasvatuksen avustaja - Orimattilan kaupunki

Varhaiskasvatuksen avustaja

Orimattilan kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana ryhmäkohtainen varhaiskasvatuksen avustajan määräaikainen tehtävä ajalle 1.8.2019 - 29.05.2020. Ensisijaisena sijoituspaikka on Peltolan päiväkoti / integroitu erityisryhmä.

Tehtävässä edellytetään lapsen maailman tuntemista, sensitiivisyyttä ja tiimityötaitoja. Arvostamme pedagogista osaamista, pienryhmäpedagogisia taitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne työhön sekä kehittävä työote.

Kelpoisuusvaatimus: Kelpoisuusvaatimusta ei ole. Alan opinnot sekä kiinnostuneisuus ja mahdollinen kokemus erityislasten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Noudatamme työsuhteessa neljän kuukauden koeaikaa.

Palkkaus 1922,13 e /kk

Hakemukset Kuntarekryn kautta 21.6.2019 klo 15:00 mennessä.

Lisätietoja

https://peda.net/orimattila/v
http://www.orimattila.fi

Peltolan varhaiskasvatusaluejohtaja Terhi Tynjä puh. 044 781 3506.

Orimattilan kaupunki, Varhaiskasvatus
Osoite: Viljamaantie 17, 16200 Artjärvi

Orimattila on noin 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.

Tutustu työnantajaan