Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen avustaja - Träskändä stad

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Järvenpään varhaiskasvatuksessa iloitaan ja pysähdytään arjen pienten asioiden äärelle!

TERVETULOA PÄIVÄKOTIIMME VARHAISKASVATUKSEN AVUSTAJA!

Järvenpään varhaiskasvatus etsii sitoutuneita ja ammattitaitoisia varhaiserityiskasvatuksen avustajia muun muassa Oinaskadun uuteen päiväkotiin ja Cooperin päiväkotiin. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien päässä, kauniin Tuusulanjärven rannalla. Klikkaa ja katso: https://www.youtube.com/watch?v=plHe8TNClrw&t=13s.

Tätä pääset meillä tekemään:

Varhaiserityiskasvatuksen avustajana mahdollistat ja vahvistat kehityksellistä tukea tarvitsevien lasten osallisuuden toteuttamista lapsiryhmissä osana moniammatillista tiimiä. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi lasten kommunikaation ja leikkitaitojen tukemista eri tavoin.

Toivomme Sinulta:

Edellytämme Sinulta kykyä ja taitoa kuulla lasta sekä olla läsnä lapsen arjessa. Toivomme Sinulta positiivista työotetta, kiireettömyyttä ja lapsen osallisuuden huomioivaa työotetta. Arvostamme erityispedagogisten menetelmien tuntemusta ja kokemusta niiden käyttämisestä sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän?

Työyhteisöissämme on hyvä yhteishenki ja energia. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden loistaa, viihtyä ja kehittyä työssäsi osana varhaiskasvatustamme. Järvenpään kaupungilla on laajennettu työterveyshuolto.

Työnantaja tarjoaa laadukkaat täydennyskoulutusmahdollisuudet. Työnantaja tukee myös omaehtoista kouluttautumista esimerkiksi ajallisesti, ja myös taloudellinen tuki kouluttautumiseen on mahdollista. Järvenpään varhaiskasvatuksessa on käytössä perehdytysohjelma, jolla huolehditaan uuden työntekijän laadukkaasta perehdyttämisestä.

Vuonna 2022 Järvenpään varhaiskasvatuksessa toteutetun henkilöstön itsearvioinnin mukaan yksi tärkeimmistä havainnoista oli se, että henkilöstö nauttii lasten kanssa yhdessä oppimisesta, ja kokee päivittäin myötä intoa ja työhyvinvointia. Työhyvinvointikyselyn tulokset loppuvuodelta 2022 kertovat, että henkilöstö viihtyy työssään Järvenpään varhaiskasvatuksessa.

Haemme Opetuksen ja kasvatuksen palvelualueelle avustajia määräaikaisiin työsuhteisiin alkaen 23.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Hakuaikaa on 2.2.2023 klo 15 saakka.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti, kun sopivia hakijoita ilmaantuu. Myös työsopimuksen tekeminen jo hakuajalla on mahdollista. Haastattelut toteutetaan etäyhteydellä Teamsin välityksellä. Kutsu ja linkki haastatteluun tulee sähköpostitse.

Toivomme hakijoilta lähihoitajan (suuntautuminen lapset ja nuoret), lastenohjaajan tai koulunkäynninohjaajan tutkintoa taikka muuta soveltuvaa tutkintoa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoa tehtävistä antaa päiväkodin johtaja Susanna Litmanen 040 315 2414, s-posti etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan ennakkoon Järvenpään monimuotoiseen työkulttuuriin https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala KVTES
  • Palkka 2093,45-2330,42 €/kk riippuen lapsiryhmästä ja kokemuksesta
  • Koeaika on määräaikaisissa työsuhteissa enintään puolet työsuhteen pituudesta
  • Rikosrekisteriote esitettävä
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Rekommenderade jobb