Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen avustaja - Vihdin kunta

Etsimme Vihdin kuntaan Ojakkalan päiväkotiin varhaiskasvatuksen avustajaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.3.2023 alkaen.

Varhaiskasvatuksen avustajana toimit yhteistyössä muun tiimin kanssa suunnitellen, toteuttaen ja arvioiden lapsiryhmän hoidon, kasvatuksen ja opetuksen kokonaisuutta sekä osallistut koko päiväkodin pedagogiikan ja toiminnan suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin. Työsi perustuu kasvatusoptimismiin, positiiviseen työotteeseen ja yhteisöllisyyden periaatteeseen. Olet sensitiivinen, lapsen aloitteita ja osallisuutta arvostava tiimityöntekijä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja lasta arvostavat työskentelytottumukset.

Ojakkalan 5-ryhmäinen päiväkoti sijaitsee koulun yhteydessä keskellä Ojakkalan taajamaa Enäjärven ja metsäisen harjun mahdollistamien upeiden retkeilymaastojen tuntumassa. Ojakkalan päiväkoti tarjoaa perheille tavoitteellista, pedagogisesti korkealaatuista ja lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista tukevaa varhaiskasvatusta, jonka piirissä jokainen lapsi voi tuntea olonsa turvalliseksi, tärkeäksi ja ryhmään kuuluvaksi. Toimimme pääosin pienryhmissä lasten aloitteita kunnioittaen ja heitä kuullen ja lasten yksilölliset tarpeet huomioiden. Tärkein toimintamuotomme on leikki. Pyrimme kokonaisvaltaiseen, projektityyppiseen työskentelyyn. Kannustamme lapsia suunnittelemaan ja ohjaamaan omaa toimintaansa ja oivaltamaan asioita itse sekä iloitsemaan oppimisestaan. Kuulemme ja kunnioitamme lasten huoltajia lasten ensisijaisina kasvattajina tehden hyvää yhteistyötä heidän kanssaan. Korostamme lasten yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja lapsen ensisijaista etua kaikessa toiminnassamme.

ARVOSTAMME
- kehittävää ja positiivista työotetta
- pedagogista osaamista, näkemystä ja kiinnostusta kehittämiseen
- työyhteisötaitoja

TARJOAMME
- laadukasta esiopetusta ja varhaiskasvatusta toteuttavan työyhteisön
- erinomaiset mahdollisuudet työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen
- luonnonläheisen toimintaympäristön
- suunnitelmallisen perehdytyksen
- sopimuksen mukaset työterveyshuollon palvelut
- henkilöstöetuina mm. kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointipalveluja (ePassi)

Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote. Työsuhteen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 2.2.2023 klo 15.00.
Haastattelut järjestetään erikseen sovittuna ajankohtana viikolla 6.

Tervetuloa työskentelemään joukkoomme vihtiläisten lasten ja perheiden kanssa!

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Irmeli Männikkö, puh. 040 827 1502, etunimi.sukunimi@vihti.fi

Lisätietoja

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Ojakkalan päiväkoti

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Nummitie 21, 03250 Ojakkala
Vihdin kunta - Rökfri arbetsplats Vihdin kunta - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb