Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen avustajan sijaisuus - Uudenkaupungin kaupunki

Olemme hiljattain selvittäneet henkilöstöltämme, mikä varhaiskasvatustyössä Uudessakaupungissa on erityisen hyvää ja missä puolestaan voisimme kehittyä entistä paremmiksi. Kehuja saavat odotetusti ihanat pienet asiakkaamme perheineen, mutta olemme erityisen iloisia, että työtyytyväisyyttä lisäävät merkittävästi toimivat ja pidetyt työyhteisöt, mukavat työkaverit sekä sujuva yhteistyö. Uskallamme kehua työpaikkojamme hyviksi jo nyt, ja tavoitteenamme on kehittyä henkilöstöämme kuunnellen varhaiskasvatuksen ammattilaisten ensisijaisesti valitsemaksi työpaikaksi myös tulevaisuudessa.

Uudenkaupungin kaupungin kasvun ja oppimisen palveluissa on haettavana VARHAISKASVATUKSEN AVUSTAJAN sijaisuus (vakanssi 987) ajalle 12.12.2022 - 31.7.2023. Avustajan sijoituspaikkana toimii päiväkoti Kaunisranta.

Varhaiskasvatuksen avustaja työskentelee päiväkodin lapsiryhmässä ryhmäkohtaisena avustajana. Varhaiskasvatuksen avustaja opastaa yhtä tai useampaa tuen tarpeessa olevaa lasta päiväkotipäivän aikana mm. aktivoimalla lapsen omatoimisuutta ja ohjaamalla lapsen osallistumista arjen askareisiin.

Kehityksen ja oppimisen tuki on osa laadukasta varhaiskasvatuksen toimintaa ja kuuluu kaikille sitä tarvitseville lapsille.
Tuen järjestämisen lähtökohtana ovat lapsen vahvuudet sekä oppimiseen ja kehitykseen liittyvät tarpeet. Kehityksen ja oppimisen tuki rakentuu lasten yksilöllisiin tarpeisiin vastaamisesta sekä yhteisöllisistä ja oppimisympäristöihin liittyvistä ratkaisuista.

Hakijoilta odotamme lapsilähtöistä ja oma-aloitteista työotetta sekä vahvaa yhteistyöosaamista. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä varhaiskasvatuksen pedagogiikan tuntemusta.

Varhaiskasvatuksen avustajan kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Mikäli tehtävää ei hae kelpoisuusvaatimukset täyttävää henkilöä, otamme huomioon myös ei kelpoiset hakijat.

Hakemukseen liitetään todistukset ja ansioluettelo skannattuna tai toimitetaan niistä paperikopiot osoitteella: Uudenkaupungin kaupunki, Varhaiskasvatus, Mörnenkatu 2, 23500 Uusikaupunki.

Olemme jatkaneet hakuaikaa 9.12.2022 klo 12:00 asti. Huomioimme aiemmin lähetetyt hakemukset valintapäätöstä tehdessä.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Työsuhteiden täytössä noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Anne Leppänen, puh. 044 728 5942 ja varhaiskasvatuksen johtaja Annina Kiiveri, puh. 040 525 4473

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelut

Uusikaupunki on vireä ja lapsiystävällinen kaupunki lounaisrannikolla. Elämänlaatua Uudessakaupungissa luovat viihtyisä ja turvallinen elinympäristö, erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet sekä monipuoliset palvelut.

Noudatamme savuttoman työpaikan periaatetta.


Osoite: Mörnenkatu 2, 23500 Uusikaupunki

Rekommenderade jobb