Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen digitutor - Uudenkaupungin kaupunki

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Uudenkaupungin varhaiskasvatukseen Uudet lukutaidot-hankkeen mukaista avustusta vuosille 2022-2023.

Haemme Uuteenkaupunkiin VARHAISKASVATUKSEN DIGITUTORIA ajalle 1.9.2022 - 31.7.2023.

Varhaiskasvatuksen digitutorilta odotamme varhaiskasvatusalan asiantuntijuutta sekä innostusta digitaalisen osaamisen kehittämiseen niin lasten kuin henkilöstön kanssa. Vahva pedagoginen osaaminen on keskeistä. Lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Varhaiskasvatuksen digitutorin tehtävä Uudenkaupungin varhaiskasvatuksessa edellyttää erityisesti kykyä

1. Kartoittaa henkilöstön tvt-osaamista ja luoda koulutussuunnitelma tvt-taitojen lisäämiseksi ja uusien lukutaitojen jalkauttamiseksi varhaiskasvatusyksiköihin sekä toimia kouluttajana.

2. Verkostoitua kaupungin sisällä esi- ja perusopetuksen digitutoreiden kanssa ja alueellisesti sekä laajemmin muiden kuntien varhaiskasvatuksen digitutoreiden kanssa.

3. Johtaa työryhmää, joka laatii Uudenkaupungin varhaiskasvatuksen digistrategian Uusien lukutaitojen pohjalta.

Linkki: https://uudetlukutaidot.fi/

Olemme jatkaneet hakuaikaa 31.8.2022 klo 12 asti.

Huomioimme aiemmin lähetetyt hakemukset valintapäätöstä tehtäessä.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus), lähihoitajan tutkinto (lapset ja nuoret) tai muu soveltuva koulutus. Huomioimme myös alan opiskelijat sekä muut epäpätevät hakijat.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Työsuhteen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusjohtaja Annina Kiiveri, p. 040 525 4473 tai sähköposti, annina.kiiveri@uusikaupunki.fi

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelut

Uusikaupunki on vireä ja lapsiystävällinen noin 15 500 asukkaan kaupunki lounaisrannikolla. Elämänlaatua Uudessakaupungissa luovat viihtyisä ja turvallinen elinympäristö, erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet sekä monipuoliset palvelut.

Noudatamme savuttoman työnantajan periaatetta.


Osoite: Mörnenkatu 2, 23500 Uusikaupunki

Rekommenderade jobb