Sinä lempeä ja sensitiivinen varhaiskasvatuksen ammattilainen. Etsimme Espoon keskuksen alueelle eritysavustajaa, jolla mausteinenkaan työ ei polttele suuta.

Avustajan työn tarkoituksena on tukea lapsen osallisuutta ryhmän toimintaan ja mahdollistaa inkluusion toteutumista lapsiryhmässä. Olet osa tiimiä ja mukana opettajan johdolla suunnittelemassa lapsen päivää ja ryhmän toimintaa. Tarvittaessa varhaiskasvatusyksikön johtaja ja laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja ovat mukana työsi suunnittelussa.

Avustamistyö voi kohdistua yhdelle tai useammalle tukea tarvitsevalle lapselle. Lapsen avustamisen tarve voi olla pitkäaikaista tai lyhytaikaista. Kokoaikaista avustamispalveluja voivat tarvita lapset, jotka tarvitsevat jatkuvaa aikuisen tukea ja läsnäoloa.

Ensimmäisenä toimintavuotenasi pääset työskentelemään Ymmerstan esiopetuksessa, jossa erityisyys ja moninaisuus kohtaavat. Ryhmässä on kaikenlaisia oppijoita omilla mausteillaan.


Työpaikan nimi: Ymmerstan päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.facebook.com/ymmerstanpaivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marika Warsell 040 552 1751 (19.7.-3.8.)
Taija Pennanen 040 5211 743 (4.8.-6.8.)
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen varhaiskasvatus

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Ristihaantie 5, 02750 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb