Varhaiskasvatuksen erityisopettaja 2.8.2021 alkaen - Tammelan kunta

Tammelan varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettajan työsuhde 2.8.2021 alkaen.

Etsimme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen palvelualueelle. Työssäsi painottuu inklusiivisen varhaiskasvatuksen periaatteet. Arvostat lapsuutta ja haluat tukea lapsen kasvua ja kehitystä lapsen tarpeista lähtien. Sinulla on koulutuksen ja/tai työkokemuksen myötä erilaisia vaihtoehtoja toteuttaa työtä, ja menetelmiä, joilla voit auttaa lasta arjen askareissa. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (veo) vastaa laadukkaan varhaiserityiskasvatuksen suunnittelusta, pedagogisesta toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä työyhteisön kanssa.

Toteutat työssäsi vahvuuksiin perustuvaa oppimista ja positiivista lähestymistapaa lasten kanssa. Osaat osallistaa lapset oman toiminnan suunnitteluun ja ohjaamaan heitä toiminnan toteuttamisessa. Näet muutokset mahdollisuutena ja innostut niistä. Meillä saat toteuttaa työtä, johon olet koulutettu. Älä siis tyydy arjessa selviytymään, vaan tule meille kehittämään. Veo työskentelee kiertävänä, ja toimii lasten ja lapsiryhmän henkilökunnan tukena. Työhön sisältyy henkilökunnan konsultointia, ja työskentelyä huoltajien sekä yhteistyötahojen kanssa. Työssäsi pystyt vaikuttamaan omiin aikatauluihin ja suunnittelemaan omaa työtäsi.

Tammelan varhaiskasvatus elää dynaamista ja kehittämismyönteistä aikaa. Kunnassa täydennyskoulutetaan henkilöstöä aktiivisesti sekä luodaan innostavia oppimisympäristöjä leikkiin ja toimintaan. Tarjoamme Sinulle viihtyisän työympäristön, jossa lapsiryhmäkoot ovat maltillisia ja henkilökunta työskentelee tiimeissä. Kahden kansallispuiston koti, Tammela, on tunnettu kauniista luonnostaan. Tammela on Suomen UNICEF:n lapsiystävällinen kunta. Lapsiystävällisen kunnan arvot ohjaavat toimintaa ja lasten osallisuus on meille tärkeää. Odotamme Sinulta, että olet valmis sitoutumaan työskentelemään lapsiystävällisessä kunnassa, olet joustava tiimityöntekijä, työskentelet varhaiskasvatuslain ja varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden mukaisesti.

Työsuhteen kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus eli varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Palkkaus ja työehdot ovat KVTES:n mukaiset. Kunnassa on tehty työnvaativuuden arviointi, jossa varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtäväkohtainen palkka on 2854,40 € (+lisät). Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä lasten kanssa työskenteleviltä edellytettävä laissa (504/02) tarkoitettu rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tammelan kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset tulee toimittaa 27.6.2021 klo 12.00 mennessä www.kuntarekry.fi
Haastattelut pidetään viikon 27 aikana.

Lisätietoja

http://www.tammela.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö, Paula Laakso puh. 050 372 2267 tai paula.laakso(at)tammela.fi

Lisätietoja

Tammelan kunta, Varhaiskasvatuksen palvelualue

Tammelan kunta on lounaishämäläinen kasvava yli 6000 asukkaan ja kahden kansallispuiston koti. Strategiassaan edelläkävijänä tunnettu Tammela houkuttelee ja innostaa yrittämään, asumaan sekä virkistymään tulevaisuuden elinvoimaisessa kunnassa, jossa arvoina ovat vastuullisuus ja yhdessä onnistuminen.


Osoite: Hakkapeliitantie 2, 31300 Tammela
Tammelan kunta - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb