Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Mikkelin kaupunki

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettajan vakinainen työsopimussuhteinen tehtävä Peitsarin päiväkodissa 1.8.2019 alkaen.Tehtävä sijoittuu työsuhteen alkaessa pienryhmään. Työyksikkö voi muuttua työsuhteen aikana.

Päiväkoti on auki 6.30-17.00.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja osallistuu yhdessä henkilöstön ja monialaisten toimijoiden kanssa tukea tarvitsevan lapsen kehityksen ja oppimisen tuen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Lisäksi hän tukee osaltaan henkilöstöä pedagogisen toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa sekä osallistuu yhteistyössä päiväkodin johtajan kanssa pedagogisen toiminnan kehittämiseen varhaiserityiskasvatuksen osalta.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävänä on myös tukea ja ohjata perheitä ja varhaiskasvatuksen henkilökuntaa lapsen kasvuun ja oppimiseen liittyvissä asioissa, havaita lapsen tuen tarve riittävän varhain, osallistua tuen suunnittelemiseen sekä olla mukana tehostettua tai erityistä tukea tarvitsevien lasten asioissa.

Odotamme työntekijöiltämme hyviä vuorovaikutus-ja yhteistyötaitoja suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työyhteisön jäseniin. Arvostamme innostunutta kehittävää työotetta.

Työaika on yleistyöaika, keskimäärin 38,75 tuntia/viikko.

Kelpoisuusvaatimuksena on kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella tai kasvatustieteen maisterin pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän aloittamista sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Läs mer

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Päiväkodin johtaja Pirkko Rahikainen
Puh. 040 129 4384
sähköposti: pirkko.rahikainen(at)mikkeli.fi
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja Marketta Laaksometsä
Puh. 044 794 2317
marketta.laaksometsa(at)mikkeli.fi

Mikkelin kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualue, Varhaiskasvatus- ja perusopetuspalvelut, Varhaiskasvatus
Adress: Peitsarinkuja 8, 50170 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.
Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.
Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.
Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi

Mer om arbetsgivaren