Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Iin kunta

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Iin kunnan varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä 1.8.2019 alkaen.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii yhteistyössä varhaiskasvatushenkilöstön, lasten ja perheiden kanssa sekä toimii asiantuntijana monialaisissa työryhmissä. Tehtävään kelpoisuusehtona on lain 540/2018 30§:n mukainen kelpoisuus. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työkokemusta varhaiskasvatuksesta. Työkokemus varhaiskasvatuksen erityisopettajana toimimisesta katsotaan eduksi tehtävää haettaessa. Lisäksi arvostamme erityispedagogista osaamista, oma-aloitteisuutta ja taitoa toimia kasvatusyhteistyössä varhaiskasvattajien sekä perheiden kanssa. Edellytämme innostunutta ja sitoutunutta työotetta ja kiinnostusta koko varhaiskasvatuksen työyhteisön kehittämiseen. Iin varhaiskasvatuspalveluissa työskentelee yhteensä 3 varhaiserityisopettajaa. Oman auton käyttömahdollisuus tehtävässä on välttämätöntä.

Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Haastattelut pidetään Iin kunnanvirastolla 26.6.2019. Haastatellussa tarkastetaan alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset.

varhaiskasvatusjohtaja Virpi Uutela
virpi.uutela@ii.fi tai puh.0406684114
Tiedustelut puhelimitse: 7.6.2019 klo 14.30-16.00 ja 14.6 klo 12-15.00

Iin kunta, Opetus- ja varhaiskasvatuspalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Jokisuuntie 2, 91100 Ii

Ii on kasvava, elinvoimainen, luovasti uudistuva kunta - Iissä on ideaa!
Iin kunta on savuton kunta.

Tutustu työnantajaan