Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Salon kaupunki

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Salon kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettajan sijaisuus ajalle 1.8. - 31.12.2019

Ensisijainen sijoituspaikka on Mesikämmenen päiväkoti.
Salossa varhaiskasvatuksen erityisopettaja vastaa varhaiskasvatuksen pedagogisesta suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä oman lapsiryhmänsä osalta ja johtaa tiiminsä pedagogista työtä.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018 § 30) mukainen tai varhaiskasvatuslain siirtymäsäännöksen (75 §) mukainen kelpoisuus.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, kehittävää ja joustavaa työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Tehtävässä tarvitaan laaja-alaista pedagogista varhaiskasvatuksen osaamista. Luemme eduksi kelpoisuuden toimia esiopetuksessa.
Palkkaus KVTES:n mukaan, 2676,50 euroa kuukaudessa.
Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee esittää valitsevalle viranomaiselle lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen.
Työsuhteessa noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.
Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi, 044 7782278.
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / VEO Mesikämmenen päiväkoti.
Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.
Hakuaika päättyy 5.7.2019 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.kuntarekry.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodin johtaja Ritva Hillden-Kettunen, 044 7787956, ritva.hilden-kettunen@salo.fi

Salon kaupunki, varhaiskasvatuspalvelut, Palometsän päiväkoti
Osoite: Salo

Salo on 52 500 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla joka päivä parempi kaupunki niin asukkaille, henkilöstölle kuin yrityksillekin. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3 500 alansa ammattilaista.
Salon kaupunki on savuton työnantaja.
Lisätietoja: www.salo.fi ja www.visitsalo.fi

Tutustu työnantajaan