Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Uudenkaupungin kaupunki

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Etsimme joukkoomme:

Kahta alueellisen varhaiskasvatuksen erityisopettajan sijaista ajalle 1.8.2019-31.12.2019.

Kasvun ja oppimisen tuki on osa varhaiskasvatuksen päivittäistä toimintaa ja kuuluu kaikille sitä tarvitseville lapsille. Varhaiskasvatuksessa tunnistetaan lapsen tuen tarve ja järjestetään tarkoituksenmukaista tukea tarpeen ilmettyä. Tuen järjestämisen lähtökohtana ovat lapsen vahvuudet ja oppimiseen ja kehittymiseen liittyvät tarpeet. Riittävän aikaisella ja oikein kohdennetulla tuella voidaan edistää lapsen kehitystä, oppimista ja hyvinvointia. Tuki annetaan ensisijaisesti erilaisin joustavin järjestelyin lapsen omassa päiväkoti- tai perhepäivähoitoryhmässä.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajat (veo) työskentelevät Uudessakaupungissa alueellisesti. Tehtävänä on ohjata varhaiskasvatuksen henkilöstöä ja huoltajia lapsen tuen tarpeeseen liittyvissä asioissa. Veo osallistuu lapsen tuen tarpeen arviointiin, suunnitteluun, toteuttamiseen ja seurantaan.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimeen on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30 § mukainen kelpoisuus.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemus tulee tehdä internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen liitetään kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ansioluettelo skannattuna tai toimitetaan niistä paperikopiot osoitteella: Uudenkaupungin kaupunki, Varhaiskasvatus, Välskärintie 2 C, 23500 Uusikaupunki.

Olemme jatkaneet hakuaikaa 28.6.2019 klo 12.00 asti.

Huomioimme aiemmin tulleet hakemukset valintaa tehtäessä.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Lisätietoja antaa vs. varhaiskasvatuksen johtaja Greta Lahdenranta, p. 050 597 1017

Uudenkaupungin kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelut, Lapsiperheidenpalvelut
Osoite: Välskärintie 2 C, 23500 Uusikaupunki

Uusikaupunki on voimakkaasti kehittyvä ja idylliltään ainutlaatuinen kaupunki, joka sijaitsee lounaisrannikolla Saaristomeren rannalla. Elämänlaatua Uudessakaupungissa luovat viihtyisä ja turvallinen elinympäristö, erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet sekä monipuoliset palvelut.
Uudenkaupungin kaupunki noudattaa savuttoman työantajan periaatteita.

Tutustu työnantajaan