Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Rovaniemen kaupunki

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtäviin kuuluvat erityistä tukea tarvitsevien lasten toiminta- ja kuntoutussuunnitelmien laadinta, seuranta ja toteutuksen arviointi, kehitysviivästymien ja -häiriöiden varhainen havainnointi sekä kokonaiskehityksen havainnointi- ja seuranta integroidussa erityisryhmässä. Lisäksi tehtäviin kuuluvat ryhmänsä varhaiskasvatushenkilöstön konsultaatio ja koulutus erityistä tukea tarvitsevia lapsia koskevissa asioissa ja koko kaupungin varhaiserityiskasvatuksen ja varhaiserityisopetuksen kehittämiseen osallistuminen sekä vanhemmuuden tukeminen.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimeen on erityislastentarhanopettajan koulutus tai soveltuva erityisopettajan pätevyys (laki 272/2005 ja asetus 608/2005).

Toimeen haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Hallituskatu 7, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 25.6.2019, sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/rekry

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen palvelualuepäällikkö Tarja Kuoksa, puh. 040-578 3408

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Rovaniemi

Rovaniemen kaupungin varhaiskasvatuspalvelut
Rovaniemen kaupungin varhaiskasvatuspalvelut tuottavat varhaiskasvatuspalveluita rovaniemeläisille lapsiperheille päiväkodeissa, perhepäivähoidossa ja avoimessa varhaiskasvatuspalvelussa. Jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle tarjotaan hänen kehitystään vastaavaa toimintaa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa lasten ja perheiden tarpeiden mukaisina toimintamuotoina ja -aikoina lasten varhaiskasvatuslain mukaisesti.
Varhaiskasvatuspalvelun työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja haasteellisia. Henkilökuntaa varhaiskasvatuksessa on n. 600 ja suurimpia ammattiryhmiämme ovat varhaiskasvatuksen opettajat ja lastenhoitajat. Ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme perusta ja siksi panostamme henkilökunnan kouluttamiseen ja kehittämiseen.

Tutustu työnantajaan