Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Saarijärven kaupunki

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Saarijärven kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettajan sijaisuus ajalle 2.9.2019-27.6.2021.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana vastaat lapsiryhmäsi tukea tarvitsevien lasten kehityksen, oppimisen ja hyvinvoinnin tuesta sekä vastaat yhteistyössä ryhmän varhaiskasvatuksen opettajan kanssa koko ryhmän pedagogisesta toiminnasta. Tämän lisäksi toimit päiväkodin varhaiserityiskasvatuksen asiantuntijana ja vastaat päiväkodin lasten erityispedagogisesta arvioinnista sekä osallistut koko työyhteisön osaamisen kehittämiseen. Varhaiskasvatuksen erityisopettajan sijaisen ensisijainen sijoituspaikka on Sivulan päiväkoti.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimeen on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30§ mukainen kelpoisuus. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työkokemusta varhaiskasvatuksesta. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä taitoa toimia kasvatusyhteistyössä monialaisen tiimin ja perheiden kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden oman yksikön ja koko varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan kehittämiseen.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ja lääkärilausunto terveydentilastaan.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:in mukaan. Haastattelut pidetään Sivulan päiväkodilla 4.-5.7.2019. Haastattelussa tarkastetaan alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset.

Saarijärven kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.saarijarvi.fi

Varhaiskasvatusjohtaja Tanja Tiainen, puh. 050 3135 439.

Saarijärven kaupunki, SIVISTYS- JA KULTTUURITOIMI, Varhaiskasvatus
Osoite: Saarijärvi

Saarijärvi on rohkea, vetovoimainen, lapsiystävällinen ja yrittäjien suosima luonnonkaunis maaseutukaupunki. Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Saarijärveä!

Tutustu työnantajaan