Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Saarijärven kaupunki

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Saarijärven kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettajan sijaisuus ajalle 12.8.2019-29.3.2020.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana vastaat lapsiryhmäsi pedagogisesta toiminnasta sekä tukea tarvitsevien lasten kehityksen, oppimisen ja hyvinvoinnin tuesta. Tämän lisäksi toimit päiväkodin varhaiserityiskasvatuksen asiantuntijana ja osallistut koko työyhteisön osaamisen kehittämiseen. Varhaiskasvatuksen erityisopettajan sijoituspaikka on Lanneveden päiväkodin esiopetusryhmä.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30§ mukainen kelpoisuus. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työkokemusta varhaiskasvatuksesta. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä taitoa toimia kasvatusyhteistyössä monialaisen tiimin ja perheiden kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden oman yksikön ja koko varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan kehittämiseen.

Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:in mukaan.

Päiväkodin varajohtaja Minna Leppämäki p. 044 4598 336 5.7.-19.7.

Saarijärven kaupunki, SIVISTYS- JA KULTTUURITOIMI, Varhaiskasvatus
Osoite: Koulukuja 1, 41270 Lannevesi

Saarijärvi on rohkea, vetovoimainen, lapsiystävällinen ja yrittäjien suosima luonnonkaunis maaseutukaupunki. Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Saarijärveä!
Saarijärven kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan