Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Tule Kuopioon, Kuopiossa varhaiskasvatuksen erityisopettajana toimit päiväkodinjohtajan rinnalla pedagogisena johtajana. Havainnoijana ja arvioijana, tukijana ja suunnannäyttäjänä.

Tehtävänkuvaus: Varhaiskasvatuksen eritysopettajan tehtävä Kuopion päiväkodeissa. Vastaat alueellasi päiväkotien, perhepäivähoidon, avoimen varhaiskasvatustoiminnan ja yksityisen varhaiskasvatuksen kehityksen ja oppimisen tuen ohjauksesta tarvelähtöisesti. Työsi tukena ovat kaupungin muut varhaiskasvatuksen erityisopettajat, ammattitaitoinen henkilökunta sekä esimiehet. Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Kelpoisuusehdot: Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Työaika: 38,75 t/vko

Palkka: 2760,51 €/kk

Tehtävä täytössä voidaan noudattaa neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen.

Lisätietoja

https://peda.net/kuopio/varhaiskasvatus/paivakodit

Tutustu työnantajaan

Konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja Jaana Mäntysaari p. 044 718 1188
s-posti: jaana.mantysaari@kuopio.fi

Kuopion kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Kuopio

Kuopio on lähes 118 000 asukkaan yliopistokaupunki, jossa on tasokkaat hyvinvointi-, koulutus- ja kulttuuripalvelut ja harrastusmahdollisuudet. Kuopiossa voi helposti toteuttaa unelmansa järvenranta-asumisesta lähellä palveluja.

Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats