Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Saarijärven kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettajan vakituinen toimi 1.12.2020 (tai sopimuksen mukaan) alkaen.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana vastaat lapsiryhmän tukea tarvitsevien lasten kehityksen, oppimisen ja hyvinvoinnin tuesta sekä vastaat yhteistyössä ryhmän varhaiskasvatuksen opettajan kanssa koko ryhmän pedagogisesta toiminnasta.
Saarijärven kaupungissa kehitetään varhaiserityiskasvatuksen toimintamallia ja tehtävänkuva muuttuu kevään 2021 aikana.
Pääset kehittämään mallia yhdessä muiden erityisopettajien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimeen on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30§ mukainen kelpoisuus. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työkokemusta varhaiskasvatuksesta. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä taitoa toimia kasvatusyhteistyössä monialaisen tiimin ja perheiden kanssa. Saarijärvellä toimii oma varhaiskasvatuksen liikuntakoordinaattori. Otamme tehtävää täyttäessämme huomioon myös valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ja lääkärilausunto terveydentilastaan.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan. Työnvaativuuden mukaan palkkaus on 2687 € - 2871 €.

Saarijärven kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.saarijarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Erja Humalajoki päiväkodinjohtaja p. 044 4598 219
Minna Leppämäki päiväkodinjohtaja p. 044 4598 348

Saarijärven kaupunki, SIVISTYS- JA KULTTUURITOIMI, Varhaiskasvatus
Osoite: Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi

Saarijärvi on rohkea, vetovoimainen, lapsiystävällinen ja yrittäjien suosima luonnonkaunis maaseutukaupunki. Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Saarijärveä!