Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Etsimme Posion kunntaan varhaiskasvatuksen erityisopettajaa vakituiseen virkaan.

Posion päiväkodin varhaiskasvatuksen erityisopettajana vakituisessa virassa toimit kunnan varhaiskasvatuksen asiantuntijana ja vastaat yhdessä lapsiryhmien kasvatushenkilöstön kanssa tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatuksen pedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Varhaiskasvatuksen erityisopettajana työskentelet tiiviisti yhteistyössä myös huoltajien, moniammatillisten toimijoiden ja perusopetuksen kanssa. Tehtävässäsi tulet työskentelemään eri lapsiryhmien kanssa ja työssäsi painottuu inklusiivinen varhaiskasvatus; mallittaminen, samanaikaisopetus ja pienryhmätyöskentely sekä konsultointi. Tulet toimimaan myös yhden lapsiryhmän varhaiskasvatuksen opettajana.

Edellytämme kelpoisuusehtojen mukaista koulutusta; varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Työ edellyttää monialaista kasvun ja oppimisen tuen osaamista, mutta supervoimaksi työssäsi tarvitset herkkyyttä kohdata lämpimästi ja ammatillisesti eri ikäiset lapset ja heidän perheensä. Työssäsi ei olisi pahitteeksi, vaikka sinulla olisi taitoa huomata ennen kaikkea lasten, mutta myös työyhteisösi jäsenten vahvuudet. Tästä syystä arvostammekin erinomaisia vuorovaikutustaitoja, myönteistä ja kehittävää työotetta sekä positiivisen pedagogiikan osaamista. Osaat työskennellä itsenäisesti ja myös osana tiimiä. Haluat tehdä ratkaisukeskeistä ja asiakaslähtöistä työtä. Pystyt pitämään hallussa monta asiaa samanaikaisesti ja toimit luontevasti muuttuvissa tilanteissa.

Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksesi työskentelystä varhaiskasvatuksen erityisopettajana.
Toivomme, että olet kehittämismyönteinen ja haluat myös itse ammatillisesti kasvaa ajan myötä. Tarjoamme sinulle jatkuvasti muuttuvan, haasteellisen työympäristön, jossa on tilaa kokeilla ja oppia. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä erityisesti aktiivista asennetta - kerro hakemuksessasi meille mitä osaat.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen työehtosopimuksen mukaan. Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista ja esitettävä rikosrekisterilain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Posion kunta on savuton työyhteisö.

Hakemus tulee toimittaa 27.11. 2020 klo 16:00 mennessä Kuntarekry.fi palvelun kautta sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan työhaastattelun yhteydessä.


Lisätietoja

http://www.posio.fi/palvelut/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Vs. varhaiskasvatuksen vastaava Tiina Krank p.040 8012 390, tiina.krank@posio.fi ja hyvinvointipalveluiden palvelujohtaja Marjo Paloniemi p.040 8012 370, marjo.paloniemi@posio.fi

Posion kunta, Hyvinvointipalvelut, Sivistyspalvelut, Päivähoito
Osoite: Aholantie 6, 97900 Posio

”Posio on pieni ja kaunis kunta metsien ja vaarojen keskellä eteläisessä Lapissa. Kunnassa on yksi neliökilometri maata jokaiselle asukkaalle. Täällä on tilaa hengittää.”

Posion päiväkoti on kolmeryhmäinen varhaiskasvatusta ja ympärivuorokautista vuorohoitoa tarjoava varhaiskasvatusyksikkö.

Posion kunta - Rökfri arbetsplats