Varhaiskasvatuksen erityisopettaja


Kemin kaupungin varhaiskasvatus hakee varhaiskasvatuksen erityisopettajan sijaista 31.12.2021 saakka.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana (veo) toimit päiväkodissa ja perhepäivähoidon erityisopetuksen asiantuntijana. Vastaat varhaiserityiskasvatuksen toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä, toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä henkilöstön kanssa. Konsultoit ja ohjaat henkilökuntaa arjen kuntouttavien toimintatapojen käyttöön. Perheiden kanssa tehtävä yhteistyö kasvatuskumppanuuden hengessä on työssäsi keskeisellä sijalla. Toimit osana laajaa varhaiskasvatuksen yhteistyöverkostoa lasten hoitoon, kuntoutukseen, kasvatukseen ja opetukseen liittyvien tahojen kanssa.

Sitoudut Kemin varhaiskasvatuksen laatulupausten pohjalta tehtävään varhaiskasvatustyöhön. Tehtävä edellyttää itsenäistä työotetta ja organisointikykyä. Olet työssäsi jatkuvasti vuorovaikutuksessa asiakkaisiin, työyhteisön jäseniin ja muihin yhteistyötahoihin ja sinulta edellytetään vuorovaikutus- yhteistyö- ja viestintätaitoja. Tarvitset myös tilanneosaamista sekä ongelmatilanteiden käsittely ja -ratkaisutaitoja.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on vähintään varhaiskasvatuslain 540/2018 30 § mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan pätevyys. Työ alkaa mahdollisimman pian. Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote ennen valinnan vahvistamista. Tehtävän koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Hakemukset lähetetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Päätös lähetetään hakijoille sähköisesti, ellei hakija toisin ilmoita. Hakuaika päättyy 31.1.2021 klo 23.59.


Lisätietoja: Kaisa Rauvala, Kemin varhaiskasvatusjohtaja, 0407418946, kaisa.rauvala@kemi.fi

Lisätietoja

https://www.kemi.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/

Tutustu työnantajaan

Kaisa Rauvala, Kemin varhaiskasvatusjohtaja, 0407418946, kaisa.rauvala@kemi.fi

Kemin kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Osoite: Valtakatu 26, 94100 Kemi

Kemi on vehreä, vihreä ja vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.