Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

IKAALISTEN KAUPUNGIN VARHAISKASVATUS

hakee joukkoonsa varhaiskasvatuksen erityisopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kakkospesän päiväkodin esiopetusryhmään lukuvuodeksi 2021-22 2.8.2021-5.6.2022.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja vastaa lasten kuntoutuksen ja erityisopetuksen, sekä esiopetuksen suunnittelusta ja pedagogisesta toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiiminsä kanssa.

Varhaiskasvatuksen osaamisen lisäksi arvostamme hyviä työyhteisötaitoja ja kehittävää työotetta. Painotamme lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja liikkumisen edistämistä etenkin monipuolisissa luontoympäristöissä. Etsimämme henkilö on positiivinen, kannustava ja joustava tiimityöntekijä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kehittyvän toimintakulttuurin ja hyvän työyhteisön. Tule luomaan kanssamme laadukkaita varhaiskasvatuspalveluita ikaalislaisille lapsille!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus sekä lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot. Tai kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2§:n tarkoittama rikostaustaote sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Koeaika on 5kk.

Haastattelut järjestetään etäyhteydellä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Terhi Sarkki
terhi.sarkki@ikaalinen.fi, p. 044-7301 334
vs. Varhaiskasvatuksen päällikkö Hanna Saine
hanna.saine@ikaalinen.fi, p. 044-7301 335

Lisätietoja

Ikaalisten kaupunki
Osoite: Valtakatu 5-7, 39500 Ikaalinen

Suggested jobs