Nokian kaupungin sivistyspalveluissa on haettavana

YKSI (1) VARHAISKASVATUKSEN ERITYISOPETTAJAN VAKITUINEN TOIMI

Tule varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi ekologiseen ja elinvoimaiseen Nokian kaupunkiin toteuttamaan rohkeita uusia toimintamalleja. Nokian kaupunki on mukana UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -mallissa. Edistämme lapsen oikeusperustaisuutta ja haluamme varmistaa jokaisen lapsen yhdenvertaisuuden, osallisuuden ryhmässä sekä arvioida päätöstemme lapsivaikutuksia.

Laadukas inklusiivinen pedagogiikka on meille arvo. Lapsiryhmissämme työskentelee pääsääntöisesti kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa.
Nokialla on kymmenen varhaiskasvatuksen erityisopettajaa, jotka muodostavat säännöllisesti kokoontuvan asiantuntija- ja vertaisyhteisön. Varhaiskasvatuksen erityisopettajan työ kohdistuu joustavasti lapsiryhmätyöhön, konsultointiin ja verkostotyöhön.

Uudelle varhaiskasvatuksen erityisopettajalle tarjoamme kokeneen erityisopettajan tuen. Lisäksi hyvinvointiasi tukevat Terveystalon työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuurisetelit (E-passi).

Nokian kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja. Huolehdimme henkilöstön jatkuvasta kouluttamisesta ja osaamisen kehittämisestä. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedusteluihin vastaavat ensisijaisesti sähköpostitse:
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi
Anette Lehtonen
Minna Sillanpää

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Työsuhde täytetään 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhde määräaikaisena päättyy 31.03.2022 ja jatkuu vakituisena 1.4.2022 alkaen. Toimea täytettäessä otetaan huomioon vain kelpoiset hakijat. Varhaiskasvatuksen henkilöstön kelpoisuus määräytyy Varhaiskasvatuslain (540/2018) asetuksen (608/2005) mukaisesti. Valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki 6§ 2 mom.) viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttavia pyydetään tuomaan haastattelutilaisuuteen kelpoisuuden osoittamat alkuperäiset todistukset ja niistä kopiot. Valintapäätös lähetetään kaikille hakijoille sähköpostitse, valitulle myös kirjallisesti.


Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Rekommenderade jobb