Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Riihimäen kaupunki

Riihimäen varhaiserityiskasvatusyksikössä on uudelleen haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettajan (vakanssi 3236) määräaikainen toimi ajalle 27.9.2021 - 31.5.2022 vastuualueenaan itäinen alue.

Alueellisena varhaiskasvatuksen erityisopettajana toimit erityispedagogiikan asiantuntijatehtävissä etenkin tuen tarpeessa olevien lasten erityisopetuksen ja kasvatuksen alueella sekä vastaat varhaiskasvatuksen muun henkilöstön konsultoinnista ja ohjauksesta yhdellä kaupungin kolmesta varhaiskasvatusalueesta esiopetuksessa, päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa.

Mikäli sinulla on kokemusta varhaiserityiskasvatuksen tehtävistä, esiopetuksesta ja toimimisesta erilaisissa verkostoissa, olet etsimämme henkilö. Odotamme sinulta aktiivisuutta, vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, rohkeutta toimia asiantuntijan roolissa sekä kehittämis- ja kehittymismyönteisyyttä.

Kelpoisuusehtoina tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 30 §:n mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme hakijoina myös varhaiserityiskasvatuksen tehtävistä kiinnostuneet varhaiskasvatuksen opettajat.
Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioidaan uusintahaussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisterin ote. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Haku päättyy 27.9.2021 klo 12.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiserityiskasvatusyksikön johtaja Anne Pullinen, puh 0403304326, anne.pullinen (at)riihimaki.fi

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja osaamisen toimialue, Varhaiskasvatus, Erityisvarhaiskasvatus

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Eteläinen Asemakatu 4, 11130 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb