test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Limingan kunta

HAKUAIKAA JATKETTU (aikaisemmat hakemukset huomioidaan)

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Tule mukaan kehittämään esiopetuksen erityiskasvatusta Limingan kirkonkylän alueella. Limingan kunnan sivistyspalvelut hakee varhaiskasvatuksen erityisopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle tammikuu 2022 - 31.7.2022 Ojanperän esiopetukseen.
Toimit esiopetusryhmässä rinnakkaisopettajana ja huolehdit ryhmän lasten erityisestä tuesta. Esiopetusryhmämme on 16 lapsen ryhmä, jossa työskentelee sinun lisäksesi varhaiskasvatuksen opettaja ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja sekä varhaiskasvatuksen ohjaajat.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja vastaa tehtäväkokonaisuuteen kuuluvien lasten havainnoinnista, tuen tarpeen arvioinnista, suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä henkilökunnan ja huoltajien kanssa. Pidämme tärkeänä sensitiivistä vuorovaikutusta ja positiivista suhtautumista lapsiin, perheisiin sekä työtovereihin.

Erityisopettaja on kasvun ja oppimisen tuen asiantuntija ja kuuluu erityisopettajien tiimiin, joka kehittää erilaisia pedagogisia toimintatapoja ja on osa pedagogista ohjausryhmää. Osallistut myös yhdessä talon muiden varhaiskasvatuksen opettajien sekä päiväkodin johtajan/esiopetuksen johtajan kanssa yksikön pedagogisen toimintakulttuurin kehittämiseen ja arviointiin säännöllisissä opettajien palavereissa. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja tekee moninaista verkostoyhteistyötä muiden lapsen kasvun ja oppimisen tukemiseen osallistuvien tahojen kanssa.
Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30 §:n mukainen kelpoisuus. Myös valmistuvat erityisopettajat huomioidaan. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.
Palkkaus ja muut ehdot OVTES:n mukaan + n. 150 €. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (4) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.liminka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Sari Supperi p. 050 3455149 sari.supperi@liminka.fi sekä esiopetuksen johtaja Jonna Kuru jonna.kuru@liminka.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatuspalvelut

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta, moottoritien varressa. Reippaan 10.000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi. Hyvä, parempi, Liminka!


Osoite: Liminganraitti 10, 91900 Liminka

Rekommenderade jobb