test

Kuopion kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella varhaiskasvatuspalveluissa Pajulahti-Nilsiä-Juankoski alueella on haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävän sijaisuus ajalle 28.3.2022-6.2.2023. Tehtävän aloitus sovittavissa.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja osallistuu yhdessä henkilöstön ja monialaisten toimijoiden kanssa tukea tarvitsevan lapsen kehityksen ja oppimisen tuen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Lisäksi hän tukee osaltaan henkilöstöä pedagogisen toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa sekä osallistuu yhteistyössä päiväkodin johtajan kanssa pedagogisen toiminnan kehittämiseen varhaiserityiskasvatuksen osalta.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30 §:n mukainen kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella tai kasvatustieteen maisteri pääaineenaan erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään ja käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto.

Työaika: 38,25 t/vko.

Palkka 2822,13 €/kk.

Tehtävä täytössä voidaan noudattaa koeaikaa, jonka kesto on puolet määräaikaisuudesta kuitenkin maksimissaan kuusi (6) kuukautta.

Tehtävään valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote (ei saa olla 6 kuukautta vanhempi).

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi/paivahoito
https://kuopiohighlights.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa aluevastaava päiväkodinjohtaja Jaana Saavalainen 044 7183488, jaana.saavalainen@kuopio.fi ja varhaiskasvatuksen erityisopettaja Jaana Mäntysaari 044 7181888, jaana.mantysaari@kuopio.fi

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, Varhaiskasvatuspalvelut

Kuopio on sopivan kokoinen paikka asua. Se sijaitsee upean luonnon ja Kallaveden ympäröimänä. 120 000 asukkaan yliopistokaupungilla on laadukkaat hyvinvointi-, koulutus- ja kulttuuripalvelut. Harrastusmahdollisuuksia löytyy monipuolisesti. Kuopion kaikilla päiväkodeilla on lähellä hyvät ulkoilu- ja retkeilymaastot.


Osoite: 73300 Nilsiä
Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb