Skip to main content
test

Iisalmen kaupungin varhaiskasvatuksessa haettavana konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettajan vakituinen tehtävä.

Tule mukaan huipputiimiin, jossa hyödynnät ammatillista osaamistasi varhaiskasvatuksesta. Meillä pääset tekemään monipuolista ja mielenkiintoista työtä eri varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen toimipisteissä ja seutukunnallisissa sekä valtakunnallisissa verkostoissa. Työtehtäviisi kuuluu mm. varhaiskasvatuksen henkilöstön ohjaus ja konsultointi sekä tukitoimien suunnittelu yhteistyössä lasten huoltajien ja muiden toimijoiden kanssa. Arvostamme itsenäistä ja kehittävää työotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja aiempaa kokemusta varhaiserityiskasvatuksen työtehtävistä. Haemme henkilöä, jolla on tuntemus muuttuvasta lainsäädännöstä ja sen vaikutuksesta lasten tuen järjestämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuutena kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005) sekä varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuutena suoritetut varhaiskasvatuksen erityisopettajan opinnot.

Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös erityispedagogiikan opintoja suorittaneet ja työkokemusta erityisopetuksesta omaavat kelpoisuutta vailla olevat hakijat voidaan ottaa huomioon. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:ssa tarkoitettu rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 24.5.2022 klo 15.30 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, Kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

Iisalmessa, 10.5.2022
Toimialajohtaja

Lisätietoja

http://www.iisalmi.fi/rekry
https://www.iisalmi.fi/Suomeksi/Palvelut/Kasvatus-ja-koulutus/Varhaiskasvatus-ja-esiopetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Katja Koskela, puh. 040 543 4982, katja.koskela(at)iisalmi.fi, toimialajohtaja Kirsi-Tiina Ikonen, puh. 040 830 4336, kirsi-tiina.ikonen(at)iisalmi.fi
Sähköiseen lomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä: henkilöstöasiantuntija Sanna Kouvalainen, sanna.kouvalainen(at)iisalmi.fi, puh. 040 489 4025.

Lisätietoja

Sivistys- ja hyvinvointitoimiala

Me Iisalmessa rakennamme yhdessä onnellisten ihmisten ja hyvinvoivien yritysten kotikaupunkia. Tullessasi töihin Iisalmen kaupungille, pääset tekemään merkityksellistä työtä osaavassa ja innostavassa yhteisössä - työtä, jolla mahdollistetaan ihmeitä.


Osoite: 74100 Iisalmi
Iisalmen kaupunki - Rökfri arbetsplats Iisalmen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb