Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Kurikan kaupunki

Kurikan kaupungissa on haettavana 25.5.2022 klo 12 mennessä

kaksi varhaiskasvatuksen erityisopettajan määräaikaista tehtävää Kurikan varhaiskasvatuksessa ajalla 1.8.2022-31.12.2023.

Kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018 § 30, 75) mukaan. Kurikan varhaiskasvatus on saanut Opetus- ja Kulttuuriministeriön myöntämää avustusta varhaiskasvatuksen laadun ja tasa-arvon kehittämiseen. Tällä avustuksella on tarkoitus vahvistaa varhaiskasvatuksen erityisopetuksen tiimiä ja toimintaa lapsiryhmissä sekä tukea kolmiportaisen tuen käyttöönottoa varhaiskasvatuksessa. Arvostamme vahvaa varhaiskasvatuksen asiantuntemusta, kehittämisorientoitunutta innostavaa työotetta sekä rohkeaa asennetta monialaiseen verkostotyöhön.
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja on osa varhaiskasvatuksen erityisopettajien tiimiä, jonka yhteistyö on säännöllistä ja tiivistä. Lisäksi yhteistyötä tehdään tiiviisti varhaiskasvatuksen esimiesten kanssa.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002 § 3) mukainen rikosrekisteriote. Toimessa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa ja OVTES.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset ja keskeiset työtodistukset. Kelpoisuus tulee ilmoittaa selkeästi myös vapaamuotoisessa hakemuksessa. Tehtävää voi hakea myös kirjallisesti, jolloin hakemukset liitteineen lähetetään sivistysjohtajalle osoitettuna osoitteella: Kurikan kaupunki, kirjaamo, PL 500, 61301 Kurikka. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.kurikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: varhaiskasvatuspäällikkö Outi Koskenvalta, puh. 050 595 0560

Lisätietoja

Kurikan kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Kurikka tarjoaa asukkailleen monipuoliset ja laadukkaat palvelut kaikkiin elämänvaiheisiin. Kaupungissa on vahva yrittäjäperinne, ja suurimpia toimialoja ovat maatalous sekä metalli- ja huonekaluteollisuus. Kurikka on pinta-alaltaan Etelä-Pohjanmaan suurin ja väkiluvultaan (n. 20 500) maakunnan toiseksi suurin kaupunki. Katso lisää: www.kurikka.fi, Facebook ja Instagram: Kurikan kaupunki


Osoite: Laurintie 21, 61300 Kurikka

Rekommenderade jobb