Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Hailuodon kunta

Hailuodon päiväkoti OnnenSaari on pieni 3-ryhmäinen päiväkoti aivan saaren sydämessä.

Haemme päiväkoti OnnenSaareen osaavaa ja positiivisen työotteen omaavaa varhaiskasvatuksen erityisopettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Arvostamme joustavaa ja kehittävää pedagogista työotetta. Työtehtävät jakautuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajan sekä ryhmässä työskentelevän opettajan tehtäviin.

Hailuodon varhaiskasvatuksen erityisopettajan työnkuvaan kuuluu laaja-alaisesti koko kunnan varhaiskasvatuksen erityisopetuksen toiminnan suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen sekä ammatillinen verkostoituminen. Tehtäviin kuuluu myös aktiivinen toimiminen varhaiskasvatuksen opettajana lapsiryhmässä. Tehtävä edellyttääkin hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä.
Pätevien hakijoiden puuttuessa, voimme huomioida myös muodollisesti epäpätevät.

Työ alkaa 7.7. 2022 tai erikseen sovittuna ajankohtana.

Tehtävään vaaditaan varhaiskasvatuslain 540/2018 30 § mukainen kelpoisuus.
Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta ja esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteri ote 30 päivän kuluessa päätöksestä tiedon saatuaan.

Palkkaus on OVTES:n mukainen. Työaika on 38,25/vko.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Hakuaika päättyy 27.6. klo 12

Lisätietoja

http://www.hailuoto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodinjohtaja Eija Salonpää, eija.salonpaa@hailuoto.fi
Varajohtaja Minna Paulamäki, p. 040 4803954, minna.paulamaki@hailuoto.fi

Lisätietoja

Hailuodon kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Päiväkoti OnnenSaari

Hailuodon kunta Hailuoto on Perämeren suurin saari. Se on kohonnut merestä noin 2000 vuotta sitten. 1800-luvulle saakka Hailuoto muodostui kolmesta erillisestä saaresta, jotka maan kohoaminen liitti yhteen. Maan kohoaminen jatkuu edelleen ja ennen pitkää saari on kiinni mantereessa. Saarella on ollut asutusta jo noin tuhat vuotta. Kalastus on luonnollisesti ollut tärkeä elinkeino, kuten myös maatalous. Asukkaita on ollut 1800-luvun lopussa enimmillään noin 2000. Asukasluku laski 1960- ja 1970-luvuilla. Vuonna 1980 väkiluku oli alle 900, mutta on noussut siitä ja on nyt noin tuhannen asukkaan luokkaa. Hailuodon luonto on arvokas ja sitä pyritään säilyttämään tuleville sukupolville erilaisten suojeluohjelmien avulla. Suojelukohteina ovat sekä linnut, ranta-alueet että erikoiset harjumuodostumat. Maannousemarannikko elää ja muuttuu jatkuvasti ja muodostaa siten oman elävän suojelukohteensa. Hailuodon rakennettua ympäristöä leimaa hyvin säilynyt talonpoikainen rakentaminen ja niinpä se yhdessä luontokokonaisuuden kanssa on nimettu yhdeksi Suomen kansallismaisemista, ainoana kokonaisena kuntana. https://www.youtube.com/channel/UCh1yls_Cbva12Mq9un2JUnA


Osoite: Kenttäläntie 8, 90480 Hailuoto

Rekommenderade jobb