Skip to main content
test
varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Grankulla stad

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii erityisvarhaiskasvatuksen asiantuntijana monialaisessa (eri ammattiryhmien, asiantuntijoiden) yhteistyössä. Työssä painottuu henkilökunnan ja huoltajien kanssa tehtävä yhteistyö, hyvinvointi ja ennaltaehkäisevät menetelmät.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja kehittää omalta osaltaan kunnan varhaiskasvatusta ja siihen liittyen lapsen kasvun, oppimisen ja hyvinvoinnin kokonaisuutta.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja osallistuu yhdessä muun henkilökunnan kanssa lapsen kokonaisvaltaisen kasvun, oppimisen ja hyvinvoinnin tuen suunnitteluun ja toteutukseen.


Varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus. Hakemus kannattaa lähettää, vaikka kelpoisuutta ei vielä olisikaan.

Luemme eduksi kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä hyvän yhteistyökyvyn

Lisätietoja

https://www.kauniainen.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/tukea-kasvuun-ja-oppimiseen/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Annika Hiitola
annika.hiitola@kauniainen.fi
050 341 6269 (tavoitettavissa 1. - 2.8.)

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Kauniainen on aktiivinen, kaksikielinen ja elämäniloinen kaupunki, jossa asuu noin 10 000 asukasta. Täällä etäisyydet ovat lyhyitä ja yhteenkuuluvuus vahvaa – siksi monet asukkaat kutsuvatkin kotikaupunkiaan kyläksi. Tutkimusten mukaan Suomen tyytyväisimmät asukkaat asuvat Kauniaisissa. Huvilakaupungissamme luonto on aina lähellä, ja edistämme ekologisesti kestävää kehitystä kaikessa toiminnassamme.

Kaupungin palveluksessa meitä on noin 700, ja me haluamme sinut mukaan työyhteisöömme! Kauniaisten kaupunki tarjoaa sinulle joustavan ja oppimiseen kannustavan työyhteisön, jossa sinua kannustetaan kokeilemaan, arvioimaan ja oppimaan uutta. Yhdessä takaamme kaupungin palvelujen korkean laadun myös tulevaisuudessa.

Työnantajana kaupunki tukee etätyötä kaikissa työtehtävissä, joissa se on mahdollista. Kaupunki tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun. Lisäksi voit hankkia itsellesi työsuhdepyörän.


Osoite: Forsellesintie 14, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb