Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Akaan kaupunki

Hei juuri sinä varhaiskasvatuksen erityisopettaja, joka omaat myönteisen työskentelyotteen positiivisen pedagogiikan hengessä, sekä taidon tukea ja ohjata henkilöstöä kehityksen ja oppimisen tuen asioissa, omaat havainnoivan ja ohjaavan työskentelytavan osana lapsiryhmien arkea, olet joustava ja muutoksiin mukautuva.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn lapsen kasvun ja oppimisen yhdenvertaisessa tukemisessa, kolmitasoisen tuen mallia noudattaen. Meillä erityisopettaja osallistuu lapsen tuen tarpeen ja tukitoimenpiteiden toteuttamiseen, suunnitteluun ja arviointiin. Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Akaan kaupungille valtion erityisavustusta kaudelle 2022-2023 varhaiskasvatuslain mukaisen tuen uudistamisen edistämiseksi ja tämän tärkeän hankkeen ohjausryhmään myös sinä asiantuntijana kuuluisit.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus eli varhaiskasvatuksen erityisopettaja,
huomioimme myös vielä opiskelevat hakijat.
Valittujen tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.
Työsuhteiden täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://akaa.fi/
https://akaa.fi/varhaiskasvatus-ja-koulut/varhaiskasvatus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Anneli Säteri p.040 335 3511

Lisätietoja

Akaan kaupunki

Akaa on 16 500 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Elinvoimaisuutemme kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä.

Toimintaamme ohjaa Sujuvan arjen Akaa -kuntastrategia. Uudistumme ennakkoluulottomasti asukkaiden ja kumppaneiden tarpeista lähtien. Akaa kuuluu Suomen hiilineutraalien kuntien joukkoon, joten ympäristöarvot ovat meille tärkeitä. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 950 työntekijää.


Osoite: Sirkesalontie 3, 37800 Akaa
Akaan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb