Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Uudenkaupungin kaupunki

TULE VARHAISKASVATUKSEN ERITYISOPETTAJAKSI UUTEENKAUPUNKIIN!

Olemme hiljattain selvittäneet henkilöstöltämme, mikä varhaiskasvatustyössä Uudessakaupungissa on erityisen hyvää ja missä puolestaan voisimme kehittyä entistä paremmiksi. Kehuja saavat odotetusti ihanat pienet asiakkaamme perheineen, mutta olemme erityisen iloisia, että työtyytyväisyyttä lisäävät merkittävästi toimivat ja pidetyt työyhteisöt, mukavat työkaverit sekä sujuva yhteistyö. Uudenkaupungin varhaiskasvatuksessa henkilöstölle hankitaan vuosittain työvaatteita, mikä on yksi konkreettinen esimerkki työolosuhteisiin myönteisesti vaikuttavista ratkaisuistamme. Uskallamme kehua työpaikkojamme hyviksi jo nyt, ja tavoitteenamme on kehittyä henkilöstöämme kuunnellen varhaiskasvatuksen ammattilaisten ensisijaisesti valitsemaksi työpaikaksi myös tulevaisuudessa.

Etsimme joukkoomme VARHAISKASVATUKSEN ERITYISOPETTAJAA (vakanssi 1003) vakituiseen työsuhteeseen 1.4.2023 alkaen.

Tulet työskentelemään alueellisena varhaiskasvatuksen erityisopettajana. Yhdessä muiden alueellisten varhaiskasvatuksen erityisopettajien kanssa muodostatte varhaiserityiskasvatustiimin kehittäen Uudenkaupungin erityisvarhaiskasvatusta.

Arvostamme vahvaa erityispedagogista osaamista sekä innostunutta ja kehittävää työotetta.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuusvaatimukset perustuvat varhaiskasvatuslakiin (540/2018).

Hakemukseen liitetään kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ansioluettelo skannattuna tai toimitetaan niistä paperikopiot osoitteella: Uudenkaupungin kaupunki, Varhaiskasvatus, Mörnenkatu 2, 23500 Uusikaupunki.

Hakuaika päättyy 17.2.2023 klo 12:00. Työsuhteen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tervetuloa joukkoomme, kehittyvään Uudenkaupungin varhaiskasvatukseen!

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen johtaja Annina Kiiveri, puh. 040 525 4473.

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelut

Uusikaupunki on vireä ja lapsiystävällinen kaupunki lounaisrannikolla. Elämänlaatua Uudessakaupungissa luovat viihtyisä ja turvallinen elinympäristö, erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet sekä monipuoliset palvelut.

Noudatamme savuttoman työpaikan periaatetta.


Osoite: Mörnenkatu 2, 23500 Uusikaupunki

Rekommenderade jobb