Skip to main content
test
varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Grankulla stad

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävät kahdessa varhaiskasvatusyksikössä, yhteensä noin 10 lapsiryhmässä. Osa ryhmistä on ruotsin kielen kielikylpyryhmiä.

Tehtävään valitulta edellytetään varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus.

Arvostamme hyviä digitaitoja, yhteistyökykyä ja joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä, positiivista otetta ja sensitiivisyyttä

Lisätietoja

https://www.kauniainen.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Annika Hiitola, annika.hiitola@kauniainen.fi, 050 341 6269
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Kati Tikka, kati.tikka@kauniainen.fi, 040 557 4286
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Pirjo Ehonsalo, pirjo.ehonsalo@kauniainen.fi, 050 375 2448

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Kauniainen on aktiivinen, kaksikielinen ja elämäniloinen kaupunki, jossa asuu noin 10 000 asukasta. Täällä etäisyydet ovat lyhyitä ja yhteenkuuluvuus vahvaa – siksi monet asukkaat kutsuvatkin kotikaupunkiaan kyläksi. Tutkimusten mukaan Suomen tyytyväisimmät asukkaat asuvat Kauniaisissa. Huvilakaupungissamme luonto on aina lähellä, ja edistämme ekologisesti kestävää kehitystä kaikessa toiminnassamme.

Kaupungin palveluksessa meitä on noin 700, ja me haluamme sinut mukaan työyhteisöömme! Kauniaisten kaupunki tarjoaa sinulle joustavan ja oppimiseen kannustavan työyhteisön, jossa sinua kannustetaan kokeilemaan, arvioimaan ja oppimaan uutta. Yhdessä takaamme kaupungin palvelujen korkean laadun myös tulevaisuudessa.

Työnantajana kaupunki tukee etätyötä kaikissa työtehtävissä, joissa se on mahdollista. Kaupunki tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun. Lisäksi voit hankkia itsellesi työsuhdepyörän.

Tervetuloa tiimiimme!


Osoite: Lippajärventie 1, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb