Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Foniatria

Hei varhaiskasvatuksen ammattilainen, meillä KYSissä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Etsimme Foniatrian poliklinikalle varhaiskasvatuksen erityisopettajaa vakituiseen toimeen.

Meillä KYSin foniatrialla on mukava ilmapiiri ja työstään innostunut moniammatillinen työryhmä. Olemme saaneet kehuja perehdytyksestämme ja mahdollisuutemme täydennyskoulutukseen ovat hyvät.

Haemme joukkoomme varhaiskasvatuksen erityisasiantuntijaa. Työskentelet osana alle kouluikäisiä lapsia tutkivaa työryhmää. Lasten arvioinnin lisäksi työhösi kuuluu vanhempien tuki ja ohjaus sekä yhteistyö alueen varhaiskasvatusyksiköiden kanssa. Työryhmänä toteutamme monipuolista ohjaus- ja koulutustoimintaa, mm. sopeutumisvalmennusta vanhemmille.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuksen erityisopettajan pätevyys. Kokemus kuvien ja viittomien käytöstä puhekommunikoinnin tukena on eduksi. Haemme joukkoomme avointa, sosiaalista ja yhteistyökykyistä persoonaa.

Toimeen valitun henkilön on esitettävä ennen toimen vastaanottamista työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaaditaan ennen työsopimuksen tekemistä hyväksyttävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002).

Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Toimea täytettäessä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/foniatria

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä meille vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja toimesta antavat foniatrian apulaisylilääkäri Mari Qvarnström, mari.qvarnstrom(at)kuh.fi, puh. 044 717 2848 (poissa 23.12.-6.1.) ja psykologi Erja Välisalo-Leinonen, erja.valisalo-leinonen(at)kuh.fi, puh. 044 717 2837 (poissa 23.12.-6.1.).

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!