Skip to main content
test
varhaiskasvatuksen erityisopettaja hankkeeseen - Huittisten kaupunki

Huittisten kaupungilla on ollut haettavana varhaiskasvatuksen ERITYISOPETTAJA määräaikaiseen hankkeeseen (valtion erityisavustus varhaiskasvatuksen tasa-arvoa edistäviin toimenpiteisiin ja laadun kehittämiseen) ajalle 9.1.-31.12.2023. Hakua on päätetty jatkaa hakijoiden vähäisen määrän vuoksi. Jo tehtävään hakeneideiden ei tarvitse hakea tehtävää uudelleen.

Tehtävään palkattava varhaiskasvatuksen erityisopettaja työskentelee useammassa yksikössä/ryhmässä kehittäen ja vakiinnuttaen yhteisiä, johdonmukaisia pedagogisia ja erityispedegogisia työtapoja ja menetelmiä.

Erityisopettajan tehtävänä on havainnoida ja arvioida eri yksiköissä ja ryhmissä käytettäviä työtapoja ja menetelmiä sekä tuoda henkilöstölle esiin erilaisia kehittämiskohteita, joiden muuttaminen voisi mahdollistaa paremmin kaikkien lasten osallistumisen tasavertaisesti toimintaan. Tarkoitus on, että hän ohjaa henkilöstöä erilaisten varhaisen tuen menetelmien käytössä sekä tukee henkilöstöä toimintatapojen itsearvioinnisssa ja kehittämisessä.

Erityisopettajaa ei lasketa ryhmässä kasvatusvastuulliseksi, eikä hän ole vastuussa yksittäisten lasten varhaiskasvatussuunnitelmista, tuen tarpeen arvioinneista yms.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Toimen täytössä noudatetaan viiden (5) kuukauden koeaikaa.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimittamalla hakemusasiakirjat postitse osoitteella Huittisten kaupunki, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry -järjestelmään. Alkuperäiset tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 12.12.2022 klo 12:00

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

varhaiskasvatusjohtaja Terhi Tiuttu, puh. 044 560 4248, terhi.tiuttu@huittinen.fi

Lisätietoja

Huittisten kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Varhaiskasvatus

Huittinen on noin 10 000 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan. Huittisten kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelut vastaavat laadukkaan ja turvallisen varhaiskasvatuksen ja opinpolun järjestämisestä lapsille. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen

Rekommenderade jobb