Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Koivumankkaan päiväkoti - Esbo stad

Haemme Koivumankkaan päiväkotiin varhaiskasvatuksen erityisopettajaa, joka toimii erityisryhmässä työpareinaan varhaiskasvatuksenopettaja sekä varhaiskasvatuksenlastenhoitaja. Tukena työn aloituksessa on myös yksikössämme toimiva Varhaiskasvatuksen laajalainen erityisopettaja.

Päiväkoti sijaitsee rauhallisella pientaloalueella, hyvien kulkuyhteyksien äärellä sekä lähellä Tapiolan palveluja. Hyödynnämme Tapiolan monipuolista ympäristöä toiminnassamme kuten esim. liikuntamahdollisuuksia, kulttuuritarjontaa, kirjastoa ja luontoa.

Työyhteisössämme on ammattitaitoinen ja pitkäaikainen henkilökunta. Olemme toimiva, motivoitunut ja sitoutunut työyhteisö. Arvostamme iloista, joustavaa elämänmyönteistä asennetta huumoria unohtamatta.
Toimintamme perustuu varhaiskasvatussuunnitelmaan ja lasten mielenkiinnon kohteisiin sekä heidän tarpeisiinsa. Projektimainen työskentelytapa ja pedagoginen dokumentointi kuuluvat käytössämme oleviin työskentelytapoihin. Tarjoamme lapsille onnistumisen, oppimisen ja oivaltamisen kokemuksia, jotka tukevat hyvän itsetunnon kehittymistä. Yhdessä lasten, huoltajien sekä varhaiskasvattajien kanssa muodostamme yhteisön, jonka tavoitteena on hyvinvoiva lapsi. Arvostava, avoin ja luottamuksellinen vuorovaikutus on toimintamme perusta.

Päiväkodissamme toimii aktiivinen vanhempainyhdistys, joka järjestää perheitä yhteen kokoavaa toimintaa sekä mahdollistaa toiminnallaan päiväkodin lapsille erilaisia elämyksiä.

Päiväkodissa on lapsiryhmiä alle 5-vuotiaille sekä esiopetusryhmä.

Aikaisempi kokemus erityisryhmässä työskentelystä katsotaan eduksi.

Työsuhde-etuuksina Espoo tarjoaa mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa vuodessa Espoon uimahalleissa, E-passin liikunta ja kulttuuriedun, lukuisia harraste- ja liikuntaryhmiä jne.

Työpaikan nimi ja osoite: Koivumankkaan päiväkoti, Koivukeppi 2, 02130 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot.

tai

Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, positiivista asennetta sekä halua oman/ työyhteisön työn kehittämiseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Varhaiskasvatusyksikön johtaja Tarja Lesonen
040 6368720

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Tapiolan varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Koivukeppi 2, 02130 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb