Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Lempäälän kunta

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii varhaiserityiskasvatuksen asiantuntijatehtävissä. Erityisopettajan tehtäviin kuuluvat lapsen kehityksen ja oppimisen tuen arviointi-, suunnittelu- ja ohjaustehtävät. Varhaiskasvatuksen erityisopettajat vastaavat tukitoimien ja resurssien oikeanlaisesta kohdentumisesta ja toiminnan tavoitteellisuudesta. He vastaavat tukitoimien organisoinnista yhteistyössä huoltajien, henkilöstön ja eri asiantuntijatahojen kanssa. Tarjoamme innostavat, osaavat ja kehitysmyönteiset työyhteisöt sekä oman tiimin.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus (laki 540/2018).

Arvostamme monipuolista työkokemusta varhaiskasvatuksessa, vahvaa erityispedagogista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä kykyä toimia varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti ja kehittää kanssamme varhaiskasvatustamme.

Haastattelutilanteessa tulee esittää alkuperäiset todistukset. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottoa rikosrekisteriote ja lääkärin lausunto 30 päivän kuluessa valinnasta.

Haastattelut pidetään keskiviikkona 7.8.2019 aamupäivällä.

Tiedustelut 22.7.2019 alkaen, varhaiskasvatuspäällikkö Mirva Ritari puh. 044 423 5908
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi(at)lempaala.fi
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, sähköpostilla tulleita hakemuksia ei huomioida hakuprosessissa.

Lempäälän kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Tampereentie 10, 37500 Lempäälä

Lapsuus Lempäälässä - vahva silta tulevaisuuteen "Autamme jokaista lasta kiipeämään omalle vuorelleen, niin korkealle kuin mahdollista, yhteistyössä lasta ympäröivien turvallisten aikuisten kanssa."
Lempäälä on kasvava ja kehittyvä noin 23.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä. Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.

Tutustu työnantajaan