Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, määräaikainen - Helsingin kaupunki

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, kiinnostaako määräaikaiset tehtävät päiväkodissa? Helsingin päiväkodeissa on tarjolla eri mittaisia sijaisuuksia. Jätä hakemus tai soita meille, niin kerromme avoimista tehtävistä lisää!

Helsingissä varhaiskasvatuksen erityisopettaja työskentelee joko varhaiskasvatusyksikön erityisopettajana tai integroidussa erityisryhmässä. Työsi tavoitteena on tukea ryhmien henkilöstöä ja perheitä lapsen kasvuun ja oppimiseen liittyvissä asioissa. Tuot erityispedagogista osaamista toiminnan suunnitteluun, arviointiin ja kehittämiseen. Vastaat yhdessä muun henkilöstön kanssa lapsen arkeen ja oppimiseen tarvittavien tukimuotojen suunnittelemisesta, toteuttamisesta ja arvioinnista.

Työssäsi edistät inklusiivisen toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumista päiväkodissa. Tukenasi ovat osaavat varhaiskasvatuksen opettajat ja päiväkodin johtaja sekä lisäksi alueellinen erityisopettajien verkosto. Työssä on eduksi hyvä oman työn organisointikyky ja aikataulutus.


Olet etsimämme henkilö, jos sydämesi sykkii erityisvarhaiskasvatukselle ja nautit lasten kanssa tehtävästä työstä.


Helsingissä tarjoamme sinulle:

- Monipuoliset henkilöstöedut: saat etuja ja alennuksia mm. joukkoliikenteestä ja pyöräilystä, museoista, teatterista sekä liikuntapalveluista

- Mahdollisuuden osallistua täydennyskoulutuksiin

- Helsingin kaupungilla on käytössä palkitsemisjärjestelmä, jossa hyvä työsuoritus voi näkyä kertapalkkiona

- Edistämme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta, ja osassa päiväkodeista on käytössä yhdenvertaisuuslisä 150 e/kk kelpoisuusedellytykset täyttäville työntekijöille

- Mahdollisuuden työsuhdeasuntoon


Voit tutustua Helsingin kaupungin päiväkoteihin alueittain täällä: https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus/paivakodit/lista-paivakodeista-alueittain

Työn aloitusajankohdasta, työsuhteen kestosta ja osa-aikaisuudesta voimme sopia joustavasti. Haastattelemme ja valitsemme hakijoita jo hakuaikana.

Meillä jokainen päivä on maailman tärkein. Jätä hakemus ja tule mukaan!

Kelpoisuusvaatimus:

Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai kasvatustieteen maisterin tutkinto ja pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Lisäksi hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Huomioimme myös varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi valmistuvat sekä erityisen tuen tarpeista kokemusta omaavat varhaiskasvatuksen opettajat.


Voit jättää hakemuksesi tehtävään täältä: https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/kasko-02-1732-23

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/kasko-02-1732-23
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mimmi Heikkilä / HR-suunnittelija
mimmi.heikkila@hel.fi
040 8656592
Noora Ekoluoma / HR-suunnittelija
noora.ekoluoma@hel.fi
040 1523866

Lisätietoja

Helsingin kaupunki

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut!

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja somessa @HelsinkiOppii

Helsingin kaupunki edistää aktiivisesti tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.


Osoite: Työpajankatu 8, 00580 Helsinki

Rekommenderade jobb