Skip to main content
test

Majurinkulman päiväkodissa toimii 7 lapsiryhmää. Henkilöstöömme kuuluu 12 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 7 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Päiväkotimme sijaitsee Leppävaarassa, Perkkaan alueella, keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä. Tarjoamme sinulle modernit työskentelytilat, hienot lähiliikuntapaikat ja retkikohteet lähimaastossa. Sellon kulttuuripalvelut ovat bussi- ja kävelymatkan päässä.

Etsimme nyt joukkoomme innostunutta varhaiskasvatuksen erityisopettajaa päiväkotimme erityisryhmään. Toimit tiimisi erityispedagogiikan asiantuntijana ja vastaat tukea tarvitsevien lasten erityispedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Tiimissä työskentelee kanssasi varhaiskasvatuksen opettaja, -lastenhoitaja ja -avustaja. Työyhteisö ja esihenkilö tukevat sinua työssäsi.

Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat jokaisen työhön kiinteästi. Toimit myös tiimisi vetäjänä ja varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.
Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta ja hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme.

Työpaikan nimi ja osoite: Majurinkulman päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen .

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot.

tai

Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme ratkaisukeskeistä, positiivista työotetta

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/majurinkulman-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Irja Sipilä puh 0468773590

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran itäinen varhaiskasvatus, Päiväkodit, Majurinkulman päiväkoti

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Majurinkulma 1, 02600 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb