Kiinnostaisiko sinua erilainen työ päiväkodissa? Oletko kiinnostunut erityispedagogiikasta vai onko sinulla jo vuosien kokemus varhaiskasvatuksesta?

Haemme nyt suomenkielistä VARHAISKASVATUKSEN ERITYISOPETTAJAN SIJAISTA ajalle 7.1. - 31.3.2021, tai aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ sijoittuu Nikkilän alueelle.
Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja työskentelee lapsiryhmässä joustavasti kentän tarpeen mukaan yhdessä tai useammassa työpisteessä eri pituisia ja ennalta sovittuja jaksoja.

Etsimme henkilöä, jolla on vahva kiinnostus varhaiskasvatuksen erityisopettajan eli VEOn työhön. Tämän sijaisuuden kautta pääset kokeilemaan, millaista VEOn työ todella on. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja tekee moniammatillista yhteistyötä muun muassa oman alueen konsultoivan varhaiskasvatuksen erityisopettajan kanssa sekä ruotsinkielisen varhaiskasvatuksen erityisopettajan että kuntouttavien tahojen kanssa. Saat siis työssäsi apua ja tukea kollegoiltasi.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja havainnoi, arvioi ja suunnittelee toimintaa yhdessä ryhmän henkilöstön kanssa. Hän mallintaa ja sopivia toimintatapoja pedagogisiin käytäntöihin ja kehittää oppimisympäristöjä yhdessä henkilöstön kanssa. Hän osallistuu lasten suunnitelmien laatimiseen ja palavereihin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 30§:n mukainen kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään. Jos kelpoisuusehtoja täyttävää hakijaa ei löydy, huomioimme hakijat, joilla on varhaiskasvatuksen muu tutkinto, kokemusta alalta tai kyky suoriutua työstään hyvin.

Palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme jättämään hakemukset 18.1.2021 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa https://www.sipoo.fi/palvelu/avoimet-tyopaikat-ja-rekrytointi/. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/palvelu/kehityksen-ja-oppimisen-tuki/
https://www.facebook.com/Sipoon-Varhaiskasvatus-Småbarnspedagogik-i-Sibbo-1674097542854481/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatuksen palveluesimies Annette Lagerstam 040 191 6052 tai annette.lagerstam(at)sipoo.fi

Sivistysosasto, Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Lukkarinmäentie 2, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare