Skip to main content
test

Haemme hankerahoituksella varhaiskasvatuksen erityisopettajaa/varhaiskasvatuksen opettajaa Pomarkun päiväkodille ajalle 1.8.2022-31.7.2023. Varhaiskasvatuksen erityisopettajan työnkuvaan kuuluu tuen menetelmien ja toteuttamistapojen kehittäminen ja vahvistaminen yhdessä muun työyhteisön kanssa.

Haemme joukkoomme ammattitaitoista, työstään innostunutta ja kiinnostunutta varhaiskasvatuksen erityisopettajaa. Toivomme sinulta halua kehittää työtäsi, pedagogista ja lapsilähtöistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työsi pitää sisällään tukea tarvitsevien lasten kehitykseen ja oppimiseen liittyvien asioiden suunnittelua, toteuttamista ja arviointia yhteistyössä muun henkilöstön ja monialaisten toimijoiden kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu perheiden ja muun varhaiskasvatuksen henkilöstön ohjaaminen ja tukeminen lasten kasvuun ja oppimiseen liittyvissä asioissa. Olet mukana tehostettua tai erityistä tukea tarvitsevien lasten asioissa ja osallistut varhaisen tuen suunnitteluun.

Kelpoisuusehto Varhaiskasvatuslaki (540/2018) §30. Mikäli tehtävään ei ole pätevyysvaatimukset täyttäviä hakijoita, voidaan tehtävä täyttää varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuuden omaavalla työntekijällä. Haussa huomioidaan myös vasta valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/2002 perusteella vaadittava rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.pomarkku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Piia Lemström p. 044 7501195 piia.lemstrom@pomarkku.fi

Lisätietoja

Pomarkun kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Pomarkun kunta on reilun 2000 asukkaan toimelias kunta Satakunnassa, hyvien kulkuhteyksien varrella Porin naapurissa, Isojärven rannalla. Kylänraittiamme sanotaan Suomen kauneimmaksi.


Osoite: Heikinpolku 1, 29630 Pomarkku

Rekommenderade jobb