Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Haemme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa vakituiseen työsuhteeseen alueelliseen integroituun ryhmään Pääskyvuoren päiväkotiin 2.8.2021 alkaen.

Odotamme sinulta pedagogista ja lapsilähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää työtäsi aktiivisesti yhdessä tiimin kanssa. Toivomme sinulta sensitiivistä kasvatusotetta ja kehitystä tukevaa toimintaa arjen eri tilanteisiin.

Arvostamme selkeitä rutiineja ja struktuuria, jotka luovat turvaa ja ennakoitavuutta sekä lapsille että aikuisille. Työskentelytapanamme on pienryhmätoiminta, joka on säännöllistä ja suunniteltua. Käytössä myös kehkeytyvä opetussuunnitelma, jossa huomioidaan lasten ja perheiden osallisuus sekä tuen tarpeet.
Ryhmässä käytetään kuvia ja tukiviittomia osana arkea.


Yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslaki (540/2018) § 26 / § 27.
Huomioimme tehtävää täytettäessä myös tutkintoonsa valmistumassa olevat hakijat.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/paivahoito-ja-koulutus/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodinjohtaja Kristiina Vatola, p. 040 617 4563
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset tulee jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen Sivistystoimialan kirjaamo, PL 355, 20101 Turku

Lisätietoja

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Pääskyvuoren päiväkoti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: 20610 Turku

Suggested jobs