Skip to main content
test

Nurmijärvi - paremman arjen ilmiö

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, jonka varhaiskasvatuspalveluissa työskentelee n. 450 ammattilaista. Tarjoamme laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista varhaiskasvatusta n. 2100 lapselle kunnallisissa ja yksityisissä varhaiskasvatusyksiköissä.

Oletko sinä meidän uusi ilmiöntekijä?

Etsimme Tornitien päiväkotiin tehtävästä innostunutta varhaiskasvatuksen erityisopettajaa vakituiseen työhön 2.1.2023 alkaen.

Tornitien päiväkoti on toiminut uusissa tiloissa kaksi vuotta, olemme iloisia uudesta ja puhtaasta rakennuksesta. Tornitien päiväkodissa on kaksi integroitua ryhmää samassa siivessä. Siellä on myös konsultoivan erityisopettajan työhuone, joten ammatillinen tuki on hyvin saatavissa. Oletko etsimämme varhaiskasvatuksen erityisopettaja, joka täydentäisi osaavaa ja motivoituvaa työyhteisöä. Tärkeää meille on sitoutuminen työhön, jossa lapsi on aina keskiössä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä positiivisella asenteella. Toivomme joukkoomme liikkuvan, leikkivän, laulavan, loruttelevan, luonnosta nauttivan luovan opettajan. Värikkäässä joukossamme saat toteuttaa omia vahvuuksiasi muun henkilökunnan tuella. Luonnonläheinen päiväkoti Rajamäen keskustan tuntumassa odottaa Sinua joukkoomme.

HAE MEILLE, JOS OLET

 • Pedagogisesti taitava
 • Hyvät kirjallisen ilmaisun taidot omaava
 • Keskusteleva ja kuunteleva
 • Tiimityöntekijä
 • Digiosaaja
TARJOAMME SINULLE
 • Varhaiserityiskasvatuksen opettajan ja psykologin tuen ryhmissä
 • Osaavat kollegat
 • Mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua
 • Työyhteisön, jossa tehdään yhdessä, tuetaan ja iloitaan
 • Läsnä olevan ja tukea antavan esimiehen
 • Yksikön, jossa lisäresurssina työskentelee myös lastenhoitaja ja toimitilahuoltaja sekä lastenhoitajia, jotka työskentelevät ryhmässä silloin, kun siellä on vahvempaa tukea tarvitsevia lapsia. Myös jokaisessa yksikössä toimii varajohtaja oman tehtävänsä ohessa.
Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodin johtaja Tarja Rajamäki, p. 040 317 2296.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti. Haussa huomioidaan myös valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on tarvittaessa toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus OVTES:n/KVTES:n mukaisesti.

Hakuaika päättyy 9.12.2022 klo 16.00. Toivomme, että jättäisit itsestäsi hakemuksen lisäksi noin minuutin pituisen videoesittelyn.

Tule kanssamme tekemään lapselle hyvä päivä!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

päiväkodin johtaja Tarja Rajamäki, p. 040 317 2296.

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Rekommenderade jobb