Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Vihdin kunta

Haemme joukkoomme hyvät vuorovaikutus- ja verkostotyötaidot omaavaa sekä työhönsä positiivisesti asennoituvaa alueellista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii asiantuntijana erityisvarhaiskasvatuksen osalta lapsen yksilöllisen opetuksen, kasvatuksen ja hyvinvoinnin kokonaisuudessa. Lisäksi hän toimii erityisvarhaiskasvatuksen asiantuntijana tiimien ja päiväkodin johtajien tukena. Esimiehenä toimii varhaiskasvatuspäällikkö. Arvostamme kehittämismyönteistä työotetta sekä vahvaa opiskeluhuollollista osaamista.

Kelpoisuus työsuhteeseen määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 10.10.2022 klo 15:00.
Haastattelut järjestetään erikseen sovittuna ajankohtana.

Tervetuloa työskentelemään joukkoomme vihtiläisten lasten ja perheiden kanssa!

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Taina Vainio, puh. 044 467 5275, taina.vainio@vihti.fi

Lisätietoja

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Hallinto

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Asemantie 30, 03100 Nummela
Vihdin kunta - Rökfri arbetsplats Vihdin kunta - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb