Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Vihdin kunta järjestää joustavasti monipuolisia varhaiskasvatuspalveluja vihtiläisten lapsiperheiden tarpeisiin vastaten. Tavoitteena on mahdollistaa lapselle hyvä ja huoleton arki huomioiden hänen ainutkertaisuutensa. Tarjoamme kiinnostavan työn ja hyvät mahdollisuudet oman työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen sekä laadukasta varhaiskasvatusta toteuttavan työyhteisön.

Haemme joukkoomme hyvät vuorovaikutus- ja verkostotyötaidot omaavaa sekä työhönsä positiivisesti asennoituvaa varhaiskasvatuksen erityisopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii asiantuntijana erityisvarhaiskasvatuksen osalta lapsen yksilöllisen opetuksen, kasvatuksen ja hyvinvoinnin kokonaisuudessa. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja työskentelee useammassa varhaiskasvatusyksikössä, esimiehenä toimii varhaiskasvatuspäällikkö. Lisäksi erityisopettaja toimii eritysvarhaiskasvatuksen asiantuntijana tiimien ja päiväkodin johtajien tukena. Arvostamme kehittämismyönteistä työotetta sekä vahvaa oppilashuollollista osaamista.

Hakuaikaa on jatkettu 31.12.2019 saakka. Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon jatketussa haussa.

Kelpoisuus työsuhteeseen määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Varhaiskasvatuspäällikkö Taina Vainio, puh. 044 467 5275, tai taina.vainio(at)vihti.fi

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Asemantie 30, 03100 Nummela

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme!